10
HEI
19.00
Edustus, Kuutonen

FC Y - KPS/II  5 - 0

Gyproc Areena

FC Ylivieska murskavoittoon kärkikamppailussa

Helteisessä kesäsäässä pelattiin kutosen kärkikamppailu, jossa Gyproc Areenalle saapui vieraaksi KPS/II. Ennen ottelua sarjatilanne oli kutkuttava, kun joukkueet olivat sarjan kärjessä tasapistein ja molemmat ilman tappioita. Vain parempi maaliero piti FC Ylivieskan sarjajohtajana.

Kuitenkin ottelun alkumetreiltä asti oli selvää, kuka oli johtaja kentällä. Kotijoukkue otti vankan aseman kuskin paikalta heti ottelun alussa ja hallitsi täysin kenttätapahtumia. KPS/II tyytyi hyökkäyksissään lähes poikkeuksetta pitkiin palloihin, jotka kotijoukkueen puolustus hoiti vuoren varmasti kerta toisensa jälkeen.

Melkein 30 asteen lämmössä kokkolalaiset eivät pitkään pysyneet kotijoukkueen pallonhallintapelissä mukana ja puolen tunnin kohdalla ketsuppipullo aukesi ja pallo saatiin ensimmäisen kerran vierasjoukkueen verkkoihin. Tämän jälkeen maaleja sateli tasaiseen tahtiin ja FC Ylivieska nappasi lopulta voiton lukemin 5-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Mikko Lukkarinen, Tuomas Mäkikauppila, Viljami Vuotila, Jere Heinonen ja Jesse Salo.

FC Ylivieska johtaa nyt sarjaa kolmen pisteen erolla KPS/II:een.

Tilastot

5 - 0

KPS/II
(2-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista