B-pojat 2001-2003 kauden 2018 toiminta
Julkaistu: 13.11.2017 00.00

B-pojat 2001-2003 kauden 2018 toiminta

Joukkueen valmentajina toimivat Kimmo Mattila ja Jukka-Pekka Ojala. Joukkueenjohdossa on Asko Eerola. Muut toimijat julkaistaan myöhemmin.

Joukkue tulee harjoittelemaan 4 kertaa viikossa ja harjoitukset alkavat tammikuun alussa (harjoitukset ovat jo joukkueen kalenterissa). Tiistai, keskiviikko ja perjantai tulevat olemaan vakiopäivät. Lisäksi maanantaisin tai sunnuntaisin joukkueella on fysiikkatreenit. Niiden ajakohta selviää aina pari viikkoa ennen harjoituksia. Tiistaisin harjoitukset ovat Kalajoella Event Parkissa. Torstaina Liikuntakeskuksen salissa Ylivieskassaja perjantaina Ylivieskan Sporttikulmassa. Fysiikkaharjoitukset toteutetaan pääsääntöisesti Ylivieskan Jäähallissa eli Kalajokilaakso Areenassa tai Ylivieskan Sprottikulmassa.

Talven aikana joukkueella on myös kaksi leiriviikonloppua. Helmikuussa leireillään Eerikkilässä ja maaliskuussa Piispalassa. Piispalassa leiri loppuu harjoituspeliin Toivolan Urheilijoita vastaan. Lisäksi talven aikana joukkueella tulee olemaan 3-7 muuta harjoituspeliä. Näiden ajankohdat selviävät myöhemmin.

Kesällä joukkue pelaa piirisarjaa, josta tavoitteena on nousu B-poikien Ykköseen. Lisäksi heinäkuussa osallistutaan yhteen isompaan turnaukseen.

Joukkueen kauden teemana on Urheilullisuus. Tätä teema pyritään toteuttamaan jokaisessa joukkueen tapahtumassa. Joukkue tekee kauden alkupuolella omat sääntönsä, jossa urheilullisuus pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin.

Pelaajia joukkueessa on tällä hetkellä n.20 ja kaikki uudet ovat tervetulleita mukaan laadukkaaseen toimintaan. 03-pojilla on lisäksi yj-joukkue KPVn (Kokkola) kanssa.

Seuran uusimmat