Esittely
Ottelutilastot
FC Y - FC Raahe
2018 - D-pojat 06 - Harjoitusottelut
Klo 10:00 Kalajoki, Event Park
18
Maa

Ennakkoinfo


06-poikien järjestämä miniturnaus Kalajoella klo 10-14. Lämmittely klo 9.30 alkaen. Kolme peliä, pelin kesto 2x15 min. 

Otteluraportti


Edellisestä pelistä oli kuukausi ja silloin pelatussa turnauksessa peliesitysten trendi oli laskeva. Toisaalta saleissa oli saatu nyt pienen skarppaamisen jälkeen joitakin tosi intensiivisiä ja hyviä harjoituksia eli elementit hyvään peliin olivat olemassa. Toki hiukan epävarmuutta toi se tosiasia, ettei 8 v 8 -peliä oltu pelattu tai harjoiteltu kertaakaan sitten Raahen miniturnauksen. Mutta ovathan nämä pojat pelejä silti niin paljon pelanneet, että pelitapa on jo jossain määrin selkäytimessä.

Alussa saatiin melkoinen herätys päivään. Ensimmäisellä minuutilla lähinnä seisottiin ja katsottiin, kuinka raahelaiset ottivat pallon ja pelasivat sen nopeasti ylöspäin. Siitä keskikenttäpelaajan hyvä nousu ja vastustamaton kova laukaus maalin perukoille ohi maalissa pelanneen Henten. Tällä kertaa shokkialku kuitenkin herätti pojat. Yhtäkkiä muistettiin mitä varten ollaan Kalajoella ja mitä oikeasti osataan. Pallo ja sitä kautta peli otettiin selvään hallintaan ja alettiin vyöryttää hyökkäyksiä raahelaisten päätyyn. Helpottavan tasoitusmaalin iski rankkarialueelta kärjessä pelin alussa pelanut Lauri Eetun hyvästä oikealta tulleesta noususta. Tästä käynnistyikin sitten todellinen Eetu show, sillä poika paukutti kolmella peräkkäisellä maalillaan puhtaan hattutempun. Ensimmäisessä Niilo pelasi Eetun hienolla pistolla maalipaikkaan, toinen syntyi Joonan hyvästä vasurikeskityksestä maalin kulmalta (hyvällä pelaajalla on myös tuuria matkassa - pallo nimittäin kimposi tukijalasta sisään) ja kolmas Veetin siirrosta rankkarialueella. Viimeisen niitin iski sitten toinen Kinnunen eli Nuutti melkoiselle roikkupallolla. Pallo nimittäin kimposi vastustajasta keskialueella Nuutille ja tämä pisti sopivasti nappiksensa pallon alle - tuloksena korkea juuri maalivahdin yli yläriman alle leijaillut pallo.

Vaikka pelin alku oli huono, pojat jyräsivät lopulta vastustamattomasti voittoon. Pallonhallinta oli selvää ja vastustaja pääsi avausmaalinsa jälkeen hädintuskin laukomaan kohti Henten vartioimaa maalia. Pääasiassa ne vähäisetkin vedot menivät ohi. Muutaman kerran vastustajalle annettiin keskialueella hiukan liikaa tilaa, mutta puolustus pelasi kertakaikkisen varmasti. Isoimmat minuutit pakin paikalla luuti tässä pelissä roolia normaalisti maalivahtina nähty Ville. Onni pääsi tällä kertaa kokeilemaan pakin roolinsa lisäksi myös laitapelaajan paikkaa. Muutenkin pelipaikkoja saatiin mukavasti kierrätettyä paitsi tässä pelissä niin koko turnauksen ajan. Jos oli laitapeli hukassa tammikuussa Oulussa, olivat laiturien jalat nyt irtonaiset sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Useimmat huippupaikat syntyivätkin laitapelaajien pystyjuoksuista.

Maalit: 1-1 Sipilä Lauri (Kinnunen Eevert), 2-1 Kinnunen Eevert (Takanen Niilo), 3-1 Kinnunen Eevert (Isokääntä Joona), 4-1 Kinnunen Eevert (Kumpumäki Veeti), 5-1 Kinnunen Nuutti

Maalivahti: Juutinen Hente

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
5 - 1
(3 - 1)
FC Raahe
Lisää uutisia
D-pojat 06
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat