Miniturnaus Raahessa
17.2.2018 16:11 Uutiset / D-pojat 06

Olosuhteiden perässä Raahessa - tasaiset pelit kehittivät jokaista joukkuetta

Kun olosuhteita ei ole itsellä, on niitä haettava muualta. Se oli FC Ylivieskan 06-poikien ajatus, kun alkuvuodesta päätettiin järjestää miniturnaus harjoituspeleineen Raahen Arina Areenalla. Muiksi osallistujiksi valikoituivat FC Folk, Sievin Sisu sekä Tervarit. Influenssat ja muut talven taudit asettivat varmasti haasteita jokaiselle, mutta niin vain kaikki saivat tarvittavan määrän pelaajia kasaan peleihin. Tiukimmalla pelaajat olivat haapavetisillä, jotka olivat liikkeellä vain yhdellä vaihtopelaajalla. "Kotijoukkue" tai pikemminkin järjestäjä FC Ylivieska sekä Tervarit olivat liikkeellä 06-ikäluokan joukkueella. FC Folkilla ja Sisulla oli pelaajia 05-07 -ikäluokista. Tuomareina peleissä urakoi kaksi FC Ylivieskan B-junioreihin kuuluvaa pelaajaa.

Turnaus on aina silloin onnistunut, kun pelit ovat tasaisia. Ja sitä ne todella olivat. Yhdessäkään pelissä eroa ei ollut kahta maalia enempää ja nämäkin ottelut olisivat pelitapahtumien valossa voineet kääntyä hyvin myös toisin päin. Tarve hyville kehittäville peleille oli kova, sillä etenkin Haapavedellä, Sievissä ja Ylivieskassa harjoitustausta hallista ja tekonurmelta oli varsin ohut. FC Folk oli keskittynyt talven pääosin futsaliin, mikä ei tehnyt siirtymästä jalkapalloon helppoa. Taisipa yhdessä tilanteessa Folkin pelaaja yrittää antaa vaistomaisesti sivurajaa futsalin tapaan potkuna ;-) Sisulla ja FC Ylivieskalla oli takana jokunen kerta harjoittelua Kalajoella ja yksi halliturnaus, mutta esim. ylivieskalaisilla edellisestä halliharjoituksesta oli 2 kuukautta ja edellisestä pelistäkin melkein kuukausi. Olivatpa lähtökohdat mitkä tahansa, niin hyvät pelit saatiin aikaan!

Ottelutulokset:

FC Ylivieska P06 - FC Folk4-3
Sievin Sisu - Tervarit P060-0
FC Folk - Tervarit P063-1
Sievin Sisu - FC Ylivieska P062-1
FC Folk - Sievin Sisu0-2
FC Ylivieska P06 - Tervarit P061-2


Arina Areenan fasiliteetit palvelivat hyvin turnaustarpeita. Vaikka ulkona paukkui kohtuullisen kova pakkanen, nousi lämpötila sisällä parhaimmillaan jopa lähelle kymmentä astetta. Lämmin WC-tila oli käytössä Arina Areena ovikoodilla viereisen uimahallin päädyssä ja FC Ylivieskan 06-poikien kioskissa oli tarjolla lämmikettä kahvin ja makkaran muodossa. Iso hatunnosto kioskissa talkoillelle, etenkin niille jotka paistoivat makkaraa grillissä pakkasessa hallin ulkopuolella

Alla muutama kuva turnauspäivästä. Kiitokset kaikkille joukkueille, pelaajille, tuomareille, taustaryhmille, kannustamassa olleille vanhemmille sekä talkoiluun osallistuneille FC Ylivieskan 06-poikien vanhemmille! Toivottavasti vastaavia turnauksia saadaan toteutettua myös jatkossa.

   
Lisää uutisia
D-pojat 06
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat