KEMISTÄ TURNAUSVOITTO!
Julkaistu: 18.03.2018 00.00

KEMISTÄ TURNAUSVOITTO!

Kemin turnaukseen lähdettiin aamun valjetessa.

Ensimmäinen vastustaja HauPa. Saatiin huippualoitus, kun Siiri maalasi heti ottelun alkuun! Pelin hallinta siirtyi täysin meille ja ottelussa nähtiin vielä kaksi maalia, Siirin ja Oosan viimeistelemänä. Neljäskin maali oli todella lähellä, kun Jane sai hienon syötön maalille, mutta pallo meni vähän ohi maalin.

Toiseen peliin lähdettiin yhtäkkiä, sillä valmennus huomasi 15min ennen pelin alkua kellon kulun! Tytöt onneksi olivat pitäneet itsensä lämpiminä pallottelemalla. Tuttu vastustaja MeLU kärsi tällä kertaa 1-2 tappion meidän huipputiimille. Siiri maalasi kaksi kertaa ja taas nähtiin tiukkaa puolustusta, eikä vastustajaa päästetty yhtä kertaa useammin lähietäisyydelle.

Kolmas peli alkoi pienellä vastustajan painostuksella, josta vastustaja TP47 siirtyikin 1-0 johtoon. Maalin jälkeen ote alkoi siirtyä meille ja saatiin useampi huipputilanne. Kun yli puolet peliä oli jäljellä, niin alkoi hieno FC YKA show. Hattutemppu Siirille ja Oosan yksi maali kaatoi täysin vastustajan. Ja näin juhlittiin ensimmäistä turnausvoittoa! Hyvä ME!

Maalivahti OonaM. pelasi loistavan turnauksen. Liikkuen maalilla upeasti, jolloin vastustajille jäi hyvin vähän tilaa! Puolustaja OonaK. oli tänään tiukkaakin tiukempi, eikä vastustajille jäänyt juuri tilaa. Myös muutamilla upeilla syötöillä saatiin suoraan maalintekopaikka. Puolustaja Jane pelasi tänään osittain myös laitapelaajana ja huippu liikkeellä auttoi joukkuetta hienoihin suorituksiin. Alempi keskikenttä Aada pysäytti peliä tärkeissä paikoissa ja myös jakoi hienoja syöttöjä eteenpäin. Ylempi keskikenttä Oosa auttoi tänään upeasti kärkeä ja laitoja jakamalla hienoja syöttöjä. Pääsi myös useaan maalintekotilanteeseen. Laitapelaaja Janita auttoi tänään alkuun puolustajana ja taistelemalla täysillä laidassa molempiin suuntiin. Laitapelaaja Anette liikkui tänään upeasti ja toi voimaa ja liikettä joukkueeseen. Myös taitoa riitti tällä pelaajalla. Laitapelaaja Essi jaksoi hienosti taistella ja tarvittaessa pysäyttää pelaajia huippuhyvällä juoksullaan. Kärki Siiri oli erityisen vahva ja maaleja satelikin huipputahtiin. Myös liike oli loistavaa. Kärki Moona teki tänään upeasti töitä ja auttoi myös välillä keskikenttää hyvällä liikkeellä.

UPEA KOKO JOUKKUE!

Ansaitsitte pitkän tekstin ;)


Seuran uusimmat