FC Ylivieska I, Vitonen

VetU - FC Y   0 - 6

Veteli, Keskuskenttä

Markus Pihlaja oli rautaa vetelissä. 0-6 (0-4) voitto edustusjoukkueelle!

Edustusjoukkue otti kolme pistettä vetelistä. Ja piti näin sarjataulukossa kärkipaikan seitsemänpisteen erolla ennen nivalan FC:92:sta. Pelejä on viisi jäljellä ja tosissaan joukkue menee jokaiseen jäljellä oleviin matsiin. Tavoitteena ottaa vitosen voitto ja nousta ensi vuodeksi neloseen.

Veteli ottelu oli ylivieskalaisten hallintaa alusta loppuun. Palloa laitettiin nopeasti liikeelle ja tempoa pidettiin yllä. Peli toimi ajoittain hyvin. Toisella puoliajalla tuli hieman kauneusvirheitä syöttöpelissä, kun ottelu alkoi ratketa. Maltti ja nöyryys unohtui välillä pelaajilta. Niukalla miehistöllä joukkue kyllä lähti otteluun. Mukaan pääsi 12 pelaajaa. Valmentaja Petri "Lettu" Määttänenkin laittoi pelikamppeet päälle (kuva). Eli kokemustakin tarviittiin tänään kentällä :). Maalinteon aloitti maalitykki Markus Pihlaja 11.minuutilla. Hän riisti vastustajan puolustajalta pallon ja sijoitti alanurkkaan. 14 minuutilla 2-0 maalin Markus puski etukulmaan. 23.minuutilla Nivalan Mikael laukoi rankkarista 3-0. 40. minuutilla Markus puski kulmanpotkun takatolpalta 4-0 lukemat ja hattutemppu Makelle!!!

Toisella puoliajalla 58 minuutilla Miikka Isosalo riisti hienosti vastustajalta pallon ja syötti Markuksen läpi. Make sijoitti siitä 5-0 maalin. 73.minuutilla Markus teki viidennen maalinsa ottelussa. Hän ohjasi Nivalan Mixun syötön maaliedestä verkon perukoille. Ja loppulukemat 0-6 ylivieskalaisille. Ottelussa onnistui PIhlajan Markuksen lisäksi myös topparina pelannut Kim Saari ja keskikentän Harjan Jani. Jani on tuonutkin nuoreen joukkueeseen kokemusta.