15
SYY
18.00
D-pojat 06, Next Year Cup

HauPa - FC Y   3 - 0

Nuohooja Miettunen -areena (Safari)

Kiitos pelaajille, vanhemmille ja tukijoille! Hieno viimeinen turnaus tälle kaudelle. Mutta kausihan ei tähän pääty, vaan jo tiistaina pelataan P13 Aluesarjan viimeinen ottelu Kokkolassa KPV 07:aa vastaan. Ja lokakuun puolivälissä on vielä Huuhkaja -päivä (yksi turnaus siis) 11v11 -pelitavalla. Mutta eihän siitä mihinkään päästä - kuten ilmoistakin näkyy, että syksyssä ollaan.

Tässä ottelussa loppui hiukan veto eikä koneesta saatu irti parasta. Vastuskin oli toki turnauksen selvästi kovin. Yllättävän hankala oli hypätä myös luonnonurmelle turnauksen aiempien viiden ottelun oltua tekonurmella. Kovia kundeja ovat kaikki pelaajamme, sen verran huikeita esityksiä viikonlopun aikana nähtiin ja parhaimmillaan kertakaikkisen upeaa kypsää syöttöpeliä. Lähes unohtui, että kyseessä 06-poikien ensimmäinen 11v11 -turnaus, olkoonkin että keväällä PSL-karsinnan myötä isoon kenttään hiukan tuntumaa otettiin.

Hieno hopeinen turnausjoukkueemme: 1 Laulumaa Konsta (mv), 4 Kokko Ville (mv), 5 Sipilä Lauri (C), 7 Kinnunen Nuutti, 8 Somero Konsta, 9 Kinnunen Eevert, 10 Takanen Niilo, 11 Tahkokorpi Tomi, 14 Isokääntä Joona, 16 Länsipää Onni, 19 Kääntä Juha, 20 Välimäki Veikka, 25 Poutanen Onni, 26 Kumpumäki Veeti, 40 Tuura Juuso, 44 Honkala Eetu.

Tilastot
HauPa

3 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista