Julkaistu: 31.10.2018 00.00

Harkkatauosta ja futsal-lisenssistä

Pidämme pitkälle syksyyn jatkuneen kauden jälkeen kunnon harjoitustauon marraskuussa. Koska olemme mukana Futsalin P13-piirisarjassa ja ensimmäinen turnauspäivä on sunnuntai 2.12. niin otamme jo marraskuun lopulle ainakin pari pelivuoroa. Nämä laitetaan kalenteriin lähiaikoina. Toiveena on, että mahdollisimman moni talvikaudella mukana oleva pääsisi niin futsal-sarjaan kuin ensimmäisen turnauksen valmistaville pelivuoroille.

Viralliset harjoitukset käynnistyvät 3.12. alkavalla viikolla. Vuorot ovat vielä osin auki, niistä ilmoitetaan heti kun ne varmistuvat. Todennäköiset harjoituspäivät ovat torstai, perjantai tai lauantai sekä sunnuntai.

Huom! Futsal-pelejä varten tarvitaan oma lisenssi. Se ei maksa mitään jalkapallon lisenssipelaajille, mutta se täytyy aktivoida Pelipaikka -järjestelmässä. Tämä tehdään seuran toimesta vuoden 2018 lisenssipelaajien osalta. Kalenterivuodelle 2019 jokaisen pelaajan pelipassi täytyy uusia - sen voi tehdä jo ennen vuodenvaihdetta niin pelioikeus on kunnossa. Lisenssiä uusittessa tulee jalkapallon lisäksi ruksata lajiksi myös futsal.

Seuran uusimmat