Julkaistu: 07.12.2018 00.00

Pelipassin uudistaminen vuodelle 2019 (uutista päivitetty 14.12.)

Pelipassit ovat voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Vuoden 2019 pelipassit ovat olleet myynnissä Pelipaikka -järjestelmässä joulukuun alkupuolelta lähtien. Pelipassin uusiminen on suositeltavaa tehdä hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta, sillä ensimmäiset viralliset Keski-Pohjanman piirin alaiset sarjapelit pelataan jo loppiaisena 6.1. futsalpiiriturnauksessa Haapavedellä. Kaikilla siellä pelaavilla tulee olla voimassa vuoden 2019 futsallisenssi.

Kun uudistatte pelipassia, niin tehkää se ihan normaalisti eli uudistatte pelioikeuden jalkapalloon. Sen jälkeen uudistakaa erikseen futsalpelioikeus. Tästä ei mene erikseen maksua, sillä samaan pelipasiin hintaan sisältyvät sekä jalkapallo- että futsalpelioikeus. Ne täytyy vain molemmat aktivioida erikseen. Toisin kuin aiemmin ohjeistettiin futsalpelioikeutta ei pysty uudistamaan valitsemalla 'Lisää rooli'. Tuota kautta voidaan futsalpelioikeus lisätä vasta kalenterivuoden päätyttyä, kun vuoden 2018 futsalpelioikeuden voimassaolo on lakannut.

Jos pelipassin uudistaminen tehdään vasta vuoden 2019 ensimmäisinä päivinä, on mahdollista etteivät pelipassitiedot ehdi päivittyä Taso -palveluun, jonka kautta hallinnoidaan ottelupöytäkirjoja tms. Pelaajalla on kyllä pelioikeus maksukuittia näyttämällä, mutta silloin pelaajan nimi joudutaan liittämään pöytäkirjaan käsin ja se tuottaa aina ylimääräistä työtä joukkueenjohtajalle. Eli toivomus on, että pelipassi hoidettaisiin kuntoon jokaisen pelaajan kohdalta hyvissä ajoin.

Seuran uusimmat