FC Ylivieska ja HK yhdistivät voimansa PSL-karsintaan
Julkaistu: 12.01.2019 00.00

FC Ylivieska ja HK yhdistivät voimansa PSL-karsintaan

FC Ylivieskan ja HK:n yhteisjoukkue lähtee talven P13 PSL-karsintaan pelaamaan hyvää futista, hakemaan hienoja yhteisiä kokemuksia ja rakentamaan pohjaa tulevaisuuden vieläkin syvemmälle yhteistyölle. Tavoitteena on varmistaa riittävän laaja pelaajarinki, laadukas harjoittelu ja sitä kautta kehitysympäristö molemmissa seuroissa tavoitteellisesti harjoittelevalle ikäluokalle, kun tämä siirtyy kaudella 2020 kokonaan 11v11 -pelitapaan.

Siemen yhteistyölle kylvettiin jo viime kesänä, jolloin pelaajat olivat tiiviisti tekemisissä kesän FDS-leirillä ja HK:n pelaajia oli vahvistamassa FC Ylivieskaa Wasa Football Cupissa. Myös ensimmäiset yhteiset harjoituskokemukset saatiin tuolloin. Kun pelaajat tuntevat toisensa ja pelitapa - pallonhallintaa pohjautuva taitofutis - on samanlainen, ovat lähtökohdat hyvät. Olosuhteissa toki annetaan PSL-karsinnan vastustajille tasoitusta, mutta jo pidetyissä yhteistreeneistä on otettu kaikki irti. Esimerkiksi lauantaina 12.1. pidettiin muutaman tunnin iltapäiväleiri muodostuen taktiikkapalaverista sekä varsinaisesta treenistä. Lisäksi yhteistreenejä on pidetty/pidetään Event Parkissa Kalajoella.

Kuvat päivän treeneistä. Kovaa mentiin ja posket punottivat, vaikka sairastumiset ja muut menot vajaan kolmasosan porukasta verottivatkin. Tämäkin on yksi syy siihen, miksi ringin pitää olla riittävän laaja. Ensi sunnuntaina jatketaan vuorostaan Event Parkissa.

PSL-karsintaan osallistuva joukkue:

Maalivahdit
Kokko VilleFC Ylivieska
Laulumaa KonstaHK
Kenttäpelaajat
Ahola Saku-MattiFC Ylivieska
Isokääntä Joona
FC Ylivieska
Kinnunen EevertFC Ylivieska
Kinnunen NuuttiFC Ylivieska
Kääntä JuhaFC Ylivieska
Länsipää OnniFC Ylivieska
Kumpumäki VeetiFC Ylivieska
Peltonen LenniFC Ylivieska
Poutanen OnniFC Ylivieska
Sipilä LauriFC Ylivieska
Somero KonstaFC Ylivieska
Takanen NiiloFC Ylivieska
Välimäki VeikkaFC Ylivieska
Honkala EetuHK
Jaakonaho JuusoHK
Jokela PaavoHK
Kirillov KirillHK
Lapinkoski EeliHK
Lindberg AlvariHK
Tahkokorpi TomiHK
Tytärniemi JaniHK
Toimihenkilöt
Kinnunen Petrivalmentaja
Toivonen Jonivalmentaja
Kumpumäki Mikahuoltaja/valmentaja
Somero Jarkkohuoltaja/valmentaja
Takanen Marikajoukkueenjohtaja
Seuran uusimmat