Julkaistu: 06.05.2019 00.00

Huuhkajapäivät

2006-syntyneiden Huuhkajatoiminta käynnistyy 11.5. Kokkolassa pidettävillä Huuhkajapäivillä. Ne ovat SPL:n pelaajakoulutus- ja valmennuskoulutustapahtumia, joissa suoritetaan pelaajatarkkailua. Jokainen joukkue pelaa päivän aikana kaksi ottelua 8v8 -pelitavalla peliajan ollessa 2x25 minuuttia. Pelit pelataan Santahaan tekonurmella klo 12-16. Sen jälkeen klo 16:15-17 on koulutusosio, johon osallistuvat kaikki joukkueet pelaajineen ja valmentajineen. Tämä osio pidetään kentän vieressä olevan Kiviniityn koulun auditoriossa.

Tänä vuonna pelataan lisäksi syksyllä sarjakauden päättymisen jälkeen toinen turnaus, jonka tarkka ajankohta ja paikka ovat vielä auki. Alueellinen Huuhkajatoiminta alkaa vuonna 2020 ja vasta silloin tehdään ensimmäisiä valintoja aluejoukkueisiin.

Huuhkajapäivät on tarkoitettu tänä vuonna ensisijaisesti 2006 syntyneille. Joukkueissa on mahdollista peluuttaa myös nuorempia pelaajia, mikäli esim. pelaajamäärä ei muuten riitä. Lähtökohtaisesti 2007 syntyneet ovat mukana oman ikäluokkansa Huuhkajatoiminnassa, joka käynnistyy ensi vuonna.

Siispä meidän joukkueemme Kokkolassa muodostuu 2006-syntyneistä ja kaksi 07-pelaajaamme ovat varalla. Pelimme ovat klo 14 (HBK) ja klo 15 (Esse IK).

Kokkolan tapahtumassa korostetaan seuraavia teemoja:

  • Voittamisen mentaliteetti, havainnointi, vaatimustason nostaminen ja tekemisen laatu
  • Rohkea pelinavaaminen ja rakentelu vastustajan linjojen välejä hyödyntäen -> 1v1 -tilanteiden voittaminen hyökkäyspäässä
  • Aktiivinen puolustaminen eteenpäin kohti palloa -> 1v1 -puolustaminen kentän eri osa-alueilla.
Seuran uusimmat