edustusjoukkue 2-1 voittoon
Julkaistu: 17.06.2020 00.00

Fc ylivieskan edustusjoukkue otti 2-1 (1-0) kotivoiton Nivalan Fc92:sesta. Peli pelattiin keskuskentän luonnonnurmella, mahtavassa hellesäässä. Peli oli aika kovaa ja kovatempoista vaikka lämmin keli varmasti otti omansa pelaajista. Peli oli kokonaisuudessaan aika tasaista vääntämistä. Neljä varoitusta ottelussa tulikin. Molemmille joukkueille kaksi.

Ensimmäisestä maalista vastasi Benjamin Sammalkangas. Hän sijoitti 26.minuutilla takanurkkaan Eerolan Jussin hienosta esityöstä. Toisen puoliajan alussa Viljami Vuotila pääsi yksin läpi. Nivalan maalivahti joutui kaatamaan ja tilanteesta rankkari. Mikael Nivala ampui voimalla sisään ja tilanne 2-0. Peliä pelattu toistapuoliaikaa 3 minuuttia. Muutama puolikas tilanne oli molemmilla pelissä. Kunnes yliajalla Fc92:sen pelaaja pääsi laidasta läpi ja kavensi 2-1. Ottelu päättyi heti siihen. Ja pisteet tällä kertaa jäi ylivieskaan. Fc Ylivieskan joukkueessa onnistui topparina pelannut Kim Saari ja tasaisen tappavaa tahtia keskikentällä töitä tehnyt Mika Hautamäki.