Fc Ylivieska - Esse Ik 0-6 (0-3)
Julkaistu: 23.07.2020 00.00

Fc Ylivieskan edustusjoukkue tappioputki jatkuu. Kun kärkijoukkue Esse ik haki kolme pistettä selvin numeroin 0-6 (0-3). Esse ik pelasi viime vuonna kolmosta. Ensimmäiset 20 minuuttia oli tasaista ja ylivieskalaiset jopa piti peliä kontrollissa. Mutta maalille murtautuminen oli kuitenkin vielä hankalaa. Ja kokenut vierasjoukkue hoiteli tilanteet hyvin. Sitten kuitenkin parin kymmnen minuutin jälkeen tapahtui kotijoukkueelle musta kymmenminuuttinen. Esse ik viimeisteli kolme maalia. Ja sen jälkeen Esse ik alkoi pelaamaan varmaa peliä. Ylivieskalaiset saivat kyllä pari tilannetta luotua, mutta ei mitään ihan vaarallista. Pelissä oli ylivieskalaisten kannalta paljon hyvää. Kaksin kamppailuja voitettiin, oma pallollinen ja palloton liikkuminen ja prässi oli terävämpää. Syöttöjen huolellisuus ontuu välillä. Syötön katkoista ja vastahyökkäyksistä Esse saikin suurimman osan maaleista. Ja oman maalin edessä pitää olla terävämpi. Toisella puoliajalla vierasjoukkue viimeisteli vielä kolme maalia ja peli 0-6 lopputulos. Kotijoukkueen näkyvä pelaaja oli oikealla puolustajan paikalla pelannut Juuso Ollikainen (kuvassa). Ensi viikolla torstaina 30.7 jatketaan Pedersöressä pisteiden metsästystä.