Edustus 1-0(0-0)voittoon tasaisessa ottelussa
Julkaistu: 12.09.2020 00.00

Edustusjoukkue 1-0 (0-0) voittoon tiukassa Friska Viljor pelissä. Fc Ylivieska oli varmistanut sarjapaikan, joten panosta sinänsä ollut. Mutta voitosta toki aina pelataan. Friska Viljorilla oli vielä kovat panokset sarjapaikan suhteen. Ensimmäistä puoliaikaa hallitsi aika selvästi kotijoukkue Fc Ylivieska. Muutama hyvä paikka kotijoukkeella oli. Ja paras niistä Mika Hautamäellä, joka Nivalan Mikaelin keskityksestä takatolpalta liukumalla ei saanut kunnon osumaa palloon.

Toinen puoliaika ei oikein sujunut ylivieskalaisilta. Friska sai hieman painetta kotijoukkueen päätyyn. Mutta puolustus piti tilanteet hallinnassa ja pari kertaa tiukassa paikassa maalivahti Juha Ansamaa hoiteli tilanteet. Otteetkin joukkueilla kovenivat. Tasaista kovaa vääntöä ottelu oli. Kunnes 87.minuutilla Mixu Nivala antoi vaparin ja Niko Perkkiö oli vääntämässä ja ohjaamassa pallon maaliin. Lopussa Friska yritti kovaa tasoitusta, mutta kotijoukkue selvitti ja otti neljännen peräkkäisen voiton. FC Ylivieska on 12 joukkueen sarjassa sijalla 5.

Lauantaina 19.9 klo 14 safarilla on viimeinen matsi HBK vastaan.