Voitto 5-1 WFA/Kuffenista

Ansaittu voitto tytöille kotikentällä maalein 5-1.

Taas pelattiin aurinkoisella Safarilla ja totuttuun tapaan katsomossa paljon kannattajia, kun peli alkoi.

Heti yhdeksännellä minuutilla Oosa vapautti Siirin läpiajoon 1-0.

Vastustaja ei tästä hätkähtänyt vaan tasoitti pelin kymmenen minuuttia avausosuman jälkeen hieman onnekkaasti nostamalla kaukaa pallon ylhäällä pelanneen maalivahdin yli. 1-1.

Toinen maali tuli, kun Anni antoi hienon syötön Oosalle, joka ohitti vastustajan laidasta ja tälläsi pallon maaliin yli maalivahdin. 2-1.

Peli sujui hienosti ja tytöt pelasivat hyvin maata pitkin, kuten oli sovittu. Maalivahti Oonan avaukset löysivät hyvin tiensä ja peliä rakennettiin koko joukkueen voimin. Puolustuksessa topparit Ilona ja Ronja olivat jälleen kerran kuin muuri! Siitä ei juuri ohi mennä. Aloituksessa puolustuksessa pelanneet Oona K. ja Oona J. taistelivat myös niin vahvasti palloista, että vastustaja oli voimaton. Vaihdosta tilalle tulleet Aada ja Essi jatkoivat samaa tiukkaa puolustusta, eikä vastustaja päässyt enää maaleja tekemään.

Keskikenttä teki paljo työtä, riisti palloja ja antoi kärjille hienoja syöttöjä. Toki jokaista ei maaliin asti saatu. Laitojen kautta tultiin myös hyvin ja jokainen tyttö sai tänään juosta, juosta ja juosta kentällä. Peli oli varmasti myös katsojille hienoa katsottavaa.

Valmentaja haaveili vielä helpottavasta maalista ennen puoliaikaa ja tytöt kai kuuluvat tämän, sillä viimeisellä minuutilla Oosa sai pallon, otti vastustajan ja tuikkasi pallon etukulmasta maaliin. 3-1

Puoliaika!

Puoliaika on usein ollut joukkueelle hankala ja pelitahti on hieman hidastunut. Tänään kuitenkin oli päätetty, että sama ei toistu vaan jatkettiin siitä, mihin jäätiin.

Pelin luonne kuitenkin hieman muuttui ja peli ailahteli puolelta toiselle. Pari vaarallista paikkaa tuli omaan päähän, mutta Masan hienon torjunnat pelasti tilanteen.

Viimeinen 10minuuttia olikin taas meidän hallintaa.

Siiri katkaisi hienosti vastustajan syötön, kun peliä oli pelattu reilu 70min ja laukoi pallon maaliin. Tilanne 4-1.

Vielä hetki ennen loppua, Oosa oli maalintekopaikalla, mutta näki ja kuuli hienosti laidasta juosseen Pinjan, syötti ja Pinja kiitti laukomalla maalin lähietäisyydeltä. Hieno päätös hienolle pelille.

Tänään meiltä onnistui myös maalinteko. Ja kun hanat on saatu nyt kunnolla auki, niin lisää on luvassa! Puolustuksen kovuutta kuvaa se, että vaikka joukkue on yhdeksän joukkueen sarjassa vasta kuudentena, niin maaleja on päästetty vasta 8 eli toiseksi vähiten koko sarjasta!

Ja alusta asti on ollut selvää, että sarja on kova ja jokaista pelaajaa tarvitaan niin hyökkäykseen kuin puolustukseen!

Ensi viikonloppuna ollaankin Vaasassa La-su ja tytöt pelaavat alkusarjan kaksi viimeistä peliä. Pisteitä yritetään tuoda kotiin mahdollisimman paljon! Ja viettää hauska reissu porukalla =).

Toinen kierros starttaa sitten aika pian ja sillon nähdään taas myös kotipelejä!

Kiitos kaikille meidän pelejä ja peliraportteja seuranneille =)

Tilastot

5 - 1

WFA/Kuffen YJ
(3-1)
9'MaaliSammalkangas Siiri
9'MaalisyöttöNiemonen Oosa
28'MaaliNiemonen Oosa
28'MaalisyöttöKauppila Anni
40'MaaliNiemonen Oosa
74'MaaliSammalkangas Siiri
79'MaaliNäsänen Pinja
79'MaalisyöttöNiemonen Oosa