Kraft/Sporting YJ - FC Y B-tytöt   2 - 1

Konstgräs, Närpiö

Kraft Sporting YJ vei pisteet

Tulossa oli alkukauden perusteella tasainen ottelu.

Närpiöön lähdettiin hyvillä mielin, vaikkakin kokoonpano pieneni vielä viime metreillä rippijuhlien ja sairastumisten myötä.

Sunnuntain peli reissulle lähti joukkue, jossa tasan 11 pelaajaa, joista 3 maalivahtia. Joten maalivahteja tultaisiin näkemään kenttäpelaajina. Peliaikaa myös luvassa jokaiselle täydet minuutit! Valmentajan unelma ;) Ei turhia vaihtoja.

Närpiössä meitä odotti talkootyöllä tehty täysin uusi huoltorakennus suihkuineen ja vessoineen. Talkoilla tehty hieno katsomo ja talkoilla ylläpidetty luonnonnurmikenttä. Upeat puitteet hienossa aurinkoisessa säässä. Ja kahvio, tottakai!

Peli alkoi meidän joukkueen painostaessa ja eka puoliajalla alkoi tuntua, että tänään saattaisi olla meidän päivä. 28min oli pelattu, kun Siiri viimeisteli Pinjan hienon keskityksen maaliin. 0-1 meille. Monta muutakin maalipaikkaa nähtiin, mutta vastustajan maalivahti pelasti tilanteet. Taisipa pallo käydä kerran jopa vastustajan maaliviivalla. Onnea ei kuitenkaan ollut enempää ja tauolle siirryttiin maalin johtoasemassa.

Toiselle puoliajalle vastustaja teki muutoksia pelitaktiikkaan, mutta meidän puolustuslinja piti hyvin, eikä pitkillä syötöillä onnistuttu linjaa yllättämään.

Valitettavasti kaksi aika vaarattoman näköistä laukausta upposi meidän maaliin. Ei ehditty peittämään hyvävetoista pelaajaa. Tilanne oli yhtäkkiä se, että oltiin maalin takaa-ajoasemassa.

Taistelu oli kovaa ja monta tilannetta saatiin rakennettua. Harmiksemme tolppia lähemmäksi ei palloa saatu, joten loppuvihellyksen aikaan kentällä oli melko pettynyt porukka.

Hieno taistelu tytöiltä, kun ottaa huomioon, että kentällä pelasi kaksi maalivahtia, joita ei tällä kaudella juuri ole kenttäpelaajina nähty. Lisäksi kentällä oli yksi pelaaja vuoden tauon jälkeen. Ja viimeinen 10min pelattiin yhden alivoimalla yhden pelaajan loukkaantuessa. Ei siis helppo päätös, mutta tämäkin haaste sytytti tyttöjä yhä enemmän.

Ensi lauantaina 15.8. Klo 15 jatketaan taistelua Safarin tekonurmella, kun vastaan asettuu WFA/Kuffen Yj.

Varmaa on ainakin se, että pisteet ei helpolla Vaasaan matkaa, vaan tytöiltä on luvassa pelien peli!! Ja kolmen pisteen metsästyksessä ei armoa tunneta! Kannattaa siis olla katsomossa!

Tilastot
Kraft/Sporting YJ

2 - 1

(0-1)
28'MaaliSammalkangas Siiri
28'MaalisyöttöNäsänen Pinja