Talven prinsessafutis
Julkaistu: 12.11.2019 00.00

Talven prinsessafutis

FC Ylivieska tarjoaa harjoitusryhmiä pienille lapsille. Prinsessafutis on ryhmä tytöille, jotka ovat syntyneet 2013 tai myöhemmin.

Meillä on 2 erilaista kauta vuodessa: talvikausi (marraskuu-huhtikuu) ja kesäkausi (toukokuu-lokakuu). Kaudet välissä on pari viikkoa tauko.

Prinsessafutiksessa pelaamme jalkapalloa ja teemme paljon hauskaa asiaa kuin hippa. Ensimmäinen askel jalkapallosta on jalkapallorakkaus. Kuin entinen Borussia Dortmundin valmentaja Peter Stöger sanoi: "Jalkapallo on peli. Se tarvitsee olla hauska."

Harjoitusvuoromme talvella 2019/20:

Ti 16:30-17:30 Katajan koulussa

Prinsessafutis maksaa 33€ per kausi (siis 33€ talvella ja 33€ kesällä).

Alennus:

Pelaajat, jotka ilmoittautuvat koko vuodeksi (lokakuuhun 2020 asti), maksavat 1 x 60€ ja jatkavat automaatisesti kesällä ilman ilmoittaa toisen kerran.

Valmentajat tuovat ilmoittautumislomakkeet mukanaan harjoituksiin. Täytä se ja anna se takaisin valmentajalle seuraavalla kerralla.

Uudet pelaajat ovat koko ajan tervetulleita ja voivat käydä kaksissa harjoituksissa veloituksetta. Mikäli he pitävät toiminnasta ja haluavat jatkaa, tulee heidän täyttää ilmoittautumislomake.

Pelaajilla tulee olla harjoituksissa juomapullo ja lajiin soveltuva harjoitusasu. Valmentajat tuovat pallot, liivit ja harjoitusmateriaalit.

Joukkueen valmentaja on Kiia Latvakoski joka oli 2018/19:ssa joukkueen apuvalmentaja. Entinen päävalmentaja Veera on nyt uuden T11-12:n joukkueen valmentaja.

Pidätään hauskaa yhdessä!

Seuran uusimmat