Karhu kaatui iloisella ja taitavalla pelillä
Julkaistu: 30.05.2021 00.00

Karhu kaatui iloisella ja taitavalla pelillä

Lauantaina 29.5. pelattiin Safarilla joukkueen neljäs peli tälle kaudelle. Tällä kertaa vastaan asettui Karhu/IK YJ. FC Ylivieskan pojat aloittivat pelin vahvasti ja ensimmäinen maali nähtiin jo 11 peliminuutin kohdalla. Tämän jälkeen maaleja tuli tasaiseen tahtiin ja lopulta pojat voittivat pelin 10-0. Maaleja onnistuivat tänään tekemään Joonas (3), Aapo, Tomas, Jesper (2), Jimi (2) ja Anton.

Pelissä puolustus pelasi varmasti niissä harvoissa tilanteissa, joita vastustaja sai aikaiseksi ja maalissa Konsta joutui venymään vain pari kertaa huipputorjuntaan. Hyökkäyspelissä nähtiin monipuolista pelaamista ja juuri niitä asioita, joita treeneissä on viime aikoina harjoiteltu. Pelin loppua kohden joukkue myös pelasi entistä paremmin joukkueena ja etenkin pallon menetyksissä tilanteeseen reagoitiin nopeasti ja pallo saatiin pelattua takaisin omalle joukkueelle, jolloin hyökkäyksiä saatiin aikaiseksi entistä enemmän.

Katsomoon peli näytti taitavalta ja poikien pallon hallinta joukkueena oli ihailtavaa. Jos haluat nähdä joukkueen peliä, niin tulehan katsomaan seuraavaa kotipeliä tiistaina 1.6. klo 19.15, kun vastaan asettuu naapurikunta Nivalan ylpeys FC-92.

Seuran uusimmat