Kärkiottelusta tappio
Julkaistu: 09.06.2021 00.00

Keskiviikkona 9.6. ylivieskalaiset matkustivat Seinäjoelle SJK-j:n vieraaksi. Panoksena ottelussa oli sarjan kärkipaikka. Pelaamaan lähdettäessä tiedettiin, että vastustaja on kova eikä tule antamaan yhtään armoa. Tämän vuoksi peliin lähdettiin suoraviivaisemmalla taktiikalla, mitä tähän mennessä on pelattu. Tämä taktiikka ei purrut vastustajaan ja valmentajan mietteet pelin jälkeen olivatkin, että jatkossa on ehkä parempi pitäytyä omassa peli-identiteetissä.

SJK-j oli ottelussa parempi ja etenkin fyysisesti seinäjokiset pelasivat kovempaa voittaen tilanteita. Ensimmäinen jakso pelistä oli pitkälti kotijoukkueen hallintaa ja joukkue pääsi tekemään kolme maalia ensimmäisen puolen tunnin aikana. Toisella jaksolla ylivieskalaiset pystyivät hieman paremmin vastaamaan vastustajan fyysiseen peliin ja peli oli tasaväkisempää. Silti myös toinen jakso meni seinäjokisille 1-0 ja näin ollen koko ottelu kirjattiin kotijoukkueen voitoksi 4-0 lukemin.

Sarja on haastava, sillä sarjassa on liian paljon helppoja pelejä, jotka eivät valmista joukkuetta kovempiin peleihin, joita sarjassa kuitenkin muutama on. Toki pelistä löytyi myös positiivisia asioita ja yksi iso sellainen oli se, että pelissä mukana ollut C-juniori ikäinen Onni Länsipää pelasi pelissä ennakkoluulottomasti ja esiintyi muutenkin edukseen.

Joukkueen seuraava peli pelataan Lauantaina 19.6. klo 14 Safarilla. Tervetuloa mukaan kannustamaan joukkue takaisin voittojen tielle.