Paluu voittojen tielle
Julkaistu: 19.06.2021 00.00

Tänään pelattiin Safarilla B-poikien peli Esse IK:ta vastaan. Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue ei oikein onnistunut. Juoksut unohtuivat ja peli meni liikaa pyörittelyksi. Jaksolle saatiin kuitenkin aikaiseksi hieno maali kun Anton viimeisteli pallon maaliin oman kuljetuksensa päätteeksi. Toisella jaksolla nähtiin jo parempaa futista. Tämä näkyi eteenpäin suuntautuvilla juoksuilla, joilla päästiin puolustuksen selustaan. Myös asenne oli toisella jaksolla parempi ja palloja voitettiin hyvällä prosentilla. Pelissä tavoitteena oli saada käännettyä peliä ja hyödynnettyä koko kenttä paremmin. Aika ajoin tavoitteeseen päästiinkin, mutta parannettavaakin jäi. Jatkossa olisi hyvä reagoida nopeammin, jolloin päästäisiin entistä nopeammin haastamaan vastustajan linjaa. Pelissä maaleja tekivät tänään Anton (2), Joonas ja Jasper. Enemmänkin oli tarjolla, mutta tänään viimeistely ei ollut terävintä. Peli päättyi lopulta kuitenkin ylivieskalaisten selkeään 4-0 voittoon. Tällä kertaa P06-07 joukkueesta mukana olivat Konsta Laulumaa ja Juuso Tuira.