Piste kotiottelusta
Julkaistu: 15.08.2021 00.00

Sunnuntaina FC Ylivieska YJ sai Safarilla vastaansa P17 Ykkösessä FF Jaron. Peli oli tasainen ja lopputulos 1-1 varsin oikeutettu.

Kotijoukkueella oli ensimmäisellä jaksolla haasteita etenkin keskialueen pelaamisen kanssa, kun koko ajan oltiin hieman myöhässä tilanteissa. Toiselle jaksolle joukkue sai pelin paremmin toimimaan ja jakson puolessa välissä Juliuksen oivallus laittaa nopea pystysyöttö Joonakselle toi toivotun tuloksen kun Joonas siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon. Harmittavasti muutama minuutti ennen loppuvihellystä hieman hätäiltiin ja annettiin Jarolle mahdollisuus maalintekoon erikoistilanteesta. Loppunumerot siis tasan 1-1. Viikon päästä lauantaina joukkue matkaa jälleen Vaasaan, tällä kertaa VPS J/2:n vieraaksi.