Pisteet jäivät Vaasaan
Julkaistu: 21.08.2021 00.00

Tänään pelattiin jälleen peli P17 Ykkösessä. Peli Vaasassa VPS:n vieraissa päättyi lukemiin 6-2. Vaikka maaliero kasvoi lopussa isoksi, oli peli kentällä melko tasaista vääntöä. Ylivieskalaisilla eniten hankaluuksia tuotti maalipaikkojen luominen. Hieman ennen puoliaikaa Anton kuitenkin pääsi upottamaan pallon maaliin laukomalla vastapalloon noin 16 metristä. Tauolle mentiin Vaasalaisten johtaessa peliä 2-1. Toinen Ylivieskalaisten maali nähtiin 77 minuutilla kun Joonas kavensi pelin 3-2 Kallen hyvästä keskityksestä. Viimeinen kymmenminuuttinen meni kuitenkin Vaasalaisille, jotka pääsivät iskemään lopussa vielä kolme maalia. FC Ylivieskan ilonaiheita pelissä olivat voimakkaat kuljetukset kohti vastustajan puolustuslinjaa, jotka aiheuttivat vaaraa. Haasteena taas oli oman puolustuspelin tilanteiden tunnistaminen, jossa virhearvioinnit johtivat vastustajan maalipaikkoihin. Valmentajan sanoin, "Kovia pelejä on haluttu ja niissä tulee tappioitakin. Otetaan oppia näistäkin." Seuraavaksi joukkueen matka kulkee kohti pohjoista kun OLS ottaa joukkueen vastaan ensi lauantaina Oulussa Pateniemen tekonurmella Klo 17.30.