Ulkotreenikausi on alkanut
Julkaistu: 24.04.2021 00.00

Ulkotreenikausi on alkanut

Kevään ulkotreenikausi on vihdoin alkanut! Safarin tekonurmen paljastutta lumen alta ovat seuran joukkueet päässeet treenaamaan isommalle kentälle. Ulkotreenikauden alkamisen myötä olemme vihdoin päässeet koko joukkueena treenaamaan ja rakentamaan joukkuehenkeä. Sillä talvitreenit pidettiin alle 10 hlön pienryhmissä vallitsevasta pandemiatilanteesta johtuen. Huolimatta poikkeuksellisesta treenitalvesta on meidän toimihenkilöiden ollut mukava seurata poikien treeni-iloa kerrasta toiseen.

Tämä kesä on joukkueen ensimmäinen pelikesä 8 vs. 8 joukkueena isommalla kentällä. Tätä pelitapaa on joukkue harjoitellut talven turnauksissa ja kevään harjoitusottelussa. Mutta vielä on luvassa monta oivalluksen hetkeä, ennen kuin oma pelipaikka löytyy ja aina muistaa olla oikeassa paikassa.

Joukkueessa treenaa tällä hetkellä liki 30 pelaajaa. Joukkueen valmennuksesta vastaa Henkka ja Kimmo. Välillä treenit sujuvat myös joukkueenjohtajien ohjauksessa.

Uusia pelaajia otamme joukkueeseen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut jalkapalloharjoittelun aloittamisesta, ole rohkeasti yhteydessä joko joukkueen valmentajiin tai joukkueenjohtajiin, ja sovi ensimmäisestä treenikerrasta. Tulevat treenit näkyvät joukkuesivun kalenterissa. Ekoihin treeneihin tullessa riittää, että jalassa on nappikset ja päällä treenaamiseen sopiva varustus (esim. verkkarit).

Seuran uusimmat