Jalkapalloleikkikoulun ulkokausi alkaa
Julkaistu: 20.05.2021 00.00

Jalkapalloleikkikoulun ulkokausi alkaa

Jalkapalloleikkikoulun toiminta on pyörinyt helmikuun alusta saakka. Sisäkausi harjoiteltiin Katajan koulun salissa, mukana oli alkuun puolenkymmentä poikaa ja viimeisillä kerroilla parhaimmillaan jo 13 pientä peluria.

Toukokuun puolen välin jälkeen ryhmä siirtyy harjoittelemaan ulos. Paikkana on harjoituskenttä Savontien ja urheilupuiston tenniskenttien välissä. Treenit ovat kesäkaudella keskiviikkoisin klo 17-18. Yksittäisiä poikkeuksia voi tulle huonojen kelien tai valmentajan menojen vuoksi. Mutta niistä sovitaan aina ryhmän WhatsApp -ketjussa sekä tiedotetaan tietenkin täällä ryhmän nettisivulla.

Jalkapallokoulu on tarkoitettu 2015 tai sitä myöhemmin syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Nuorempikin voi tulla mukaan, mikäli osaa rauhoittua kuuntelemaan ohjeita ja pystyy toimimaan osana ryhmää. Treeneissä lajiin tutustutaan ryhmän nimenmukaisesti pitkälti leikkien kautta, mutta touhutaan toki muutakin niin pallon kanssa kuin ilman. Valmentajana toimii Petri Kinnunen, jolta voi kysyä lisätietoja: petri.kinnunen@kotinet.com tai 040 581 0111. Koulujen kesälomien alettua mukaan saadaan toivon mukaan Petrin avuksi juniori-ikäinen apuvalmentaja.

Jalkapalloleikkikouluun voi tulla kokeilemaan sitoumuksetta. Miläli into säilyy muutaman kokeilukerran jälkeen, ryhmään ilmoittaudutaan virallisesti mukaan täyttämällä Pelaajatietolomake_FC Ylivieska_kausi 2021.pdf. Jalkapalloleikkikoulun kesäkauden hinta on 40 €. Kausi jatkuu ulkona niin pitkälle kuin kelejä riittää eli ainakin reilusti syyskuun puolelle.

Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan!

Seuran uusimmat