Iloisin mielin vapun viettoon
Julkaistu: 01.05.2021 00.00

Iloisin mielin vapun viettoon

Vappuviikko käynnistyi vauhdikkaasti harkkapelien merkeissä. Maanantaina 26.4. 09-10-tytöt kohtasivat Safarilla Oulaisten Huiman. Ahkera treenaaminen näkyy ylivieskalaisten pelissä. Tytöt onnistuivat jälleen pelaamaan hyvin joukkueena. Leveyteen pelaaminen sujui entistä paremmin, ja myös syvyyssuunnassa liikuttiin hyvin joukkueena. Maaleja taituroitiin useita ja myös kaukolaukauksissa onnistuttiin. Jälleen kerran pelaajia vaihdeltiin monille eri paikoille, jotta jokainen pääsisi kehittymään.


Keskiviikkona 28.4. pelattiin puolestaan oman seuran T07-08 joukkuetta vastaan. Vanhempia tyttöjä oli mukana vain 6, ja nuorempia puolestaan 17, joten heistä lainattiin maalivahti ja muutama pelaaja ”vastustajalle”. Toiselle puoliajalle pelaajia vaihdettiin. Yhteistyössä ja mukavalla meiningillä saatiin aikaiseksi hyvä ja tasainen peli. Peli huipentui aina niin jännittävään rankkukisaan ja ratkesi vasta, kun molemmilta joukkueilta oli vedetty 13 rankkaria. 10-tytöt eivät vauhdissa muille hävinneet ja taituroivat hienosti vanhempienkin pelaajien joukossa. Heitä kaikkia voi tulevalla kaudella huoletta laittaa -09 sarjapeleihin mukaan.


Osa pelaajista on päässyt lyhyen ajan sisällä pelaamaan paljon pelejä. Nyt huilataan hetki ja nautitaan vappuvapaista. Ennen kautta rauhoitutaan vielä hiomaan taitoja treeneissä ja jos kauden aloitus kovin venyy, niin pelataan mahdollisesti molemmilla joukkueilla vielä harkkapelejä.


Mukavaa vappua!

Joukkuetta tukevat seuraavat yritykset. Kiitos!


Seuran uusimmat