T11 sarjassa hieno aloitus syyskauteen
Julkaistu: 01.08.2021 00.00

T11 sarjassa hieno aloitus syyskauteen


T11 sarjassakin palattiin viimein kesätauolta pelien pariin, kun Pännäisillä pelattiin lauantaina 31.7 T11 sarjan miniturnaus. Peleihin oli tällä kertaa vaikeuksia saada pelaajia mukaan viimehetken loukkaantumisten, sairastumisien ja lomamatkojen vuoksi. Lopulta kokoonpanoon saatiin kuitenkin yhdeksän innokasta tyttöä.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui PEFF Röd. Meidän joukkueen teemana oli pelitilanteissa tunnistaa ja tehdä päätös, milloin kannattaa kuljettaa ja milloin syöttää. Pelin alku oli tytöillä hankalaa. Ensimmäisellä jaksolla yritettiin väkisin puskea keskeltä läpi, vaikka keskusta oli täysin tukossa. Tehtiin paljon huonoja päätöksiä ja kuljetettiin niin kauan, että päälle ehti tulla monta vastustajaa, jonka jälkeen ei ollutkaan enää tilaa edetä, syöttää tai laukaistakaan. Toiselle puoliskolle siirryttäessä peli kuitenkin parani, ja pystyttiin hieman paremmin hyödyntämään laidat ja kentän tila. Alun hankaluudesta huolimatta peli päättyikin ansaittuun 4-1 voittoon. Tästä pelistä erityismaininnan ansaitsee Neela, joka toi pitkän treeni- ja pelitauon jälkeen jälleen sähäkkyyttä kentälle omalla taistelevalla pelitavallaan.


Toisessa pelissä kohdattiin PEFF Gul. Tämä ottelu olikin sitten täysin ensimmäisen ottelun vastakohta. Tytöt pitivät kentällä hyvin leveyden, jolloin keskikentälle saatiin tilaa ja pystyttiin laitojen kautta etenemään kohti vastustajan maalia. Syötöt olivat oikea-aikaisia ja ne löysivät hyvin oman pelaajan. Myös palloton pelaaja liikkui hyvin ja teki näin pallollisen pelaajan työn helpommaksi. Ja kun peli saatiin hyvin kulkemaan, uskallettiin myös kuljettaa ja pitää palloa hallussa. Tässä pelissä myös teeman mukaisesti osattiin tunnistaa tilanteet hyvin ja toimia fiksusti niiden pohjalta. Pelissä tuli monta tilannetta, jossa tehtiin yksi-kaksi ohitusta kuljettamalla ja harhauttamalla, jonka jälkeen annettiin oikea-aikainen syöttö kaverille. Vastustajan linja saatiin useasti murrettua syötöillä niin, että ohitettiin kerralla 3-5 vastustajaa ja näin oltiinkin nopeasti jo hyvässä maalintekopaikassa. Hyvät suoritukset tuottivat tulosta, ja peli päättyi lopulta meidän selkeään 8-0 voittoon!


Tässä pelissä jokainen tyttö ansaitsee erityismaininnan, mutta erityisesti Millan taidot puolustuksessa nousivat esille, ja hän katkoi hienosti vastustajien hyökkäysyritykset. Milla oli ottanut ensimmäisestä pelistä opikseen ja nyt taitavasti pienillä harhautuksilla ohitti lähimmän vastustajan ja antoi hyvän syötön eteenpäin hyökkäävälle pelaajallemme.

T11 sarjassa seuraavat pelit pelataan Alavetelissä 14.8. Tätä ennen T12 sarjassa puolestaan kohdataan 4.8 KPV/-10 Kokkolassa.

Seuran uusimmat