Syyskierroksen startti T12 sarjassa
Julkaistu: 27.08.2021 00.00

Syyskierroksen startti T12 sarjassa


D-tyttöjen syyskierros käynnistyi keskiviikkona 25.8 nimensä mukaisesti varsin syksyisessä säässä. Kokkolan Nynäs-park oli päivän sateiden jäljiltä erittäin märkä, ja peli GBK:ta vastaan käytiin sateen ja tuulen vihmoessa kenttää. Siinä missä pallo ja kenttä olivat liukkaita, oli tyttöjen pelin käynnistyminen kuitenkin hieman tahkeaa. Osasyy tähän saattoi piillä siinä, että koronatilanteen vuoksi edellisestä pelistä oli ehtinyt jo kulua pitemmän aikaa, ja myös treenaamisesta oli jouduttu pitämään viikon verran taukoa. Lisäksi loppukesän flunssista johtuen joukkueen normaalista kokoonpanosta puuttui muutama vakiopelaaja. Näin ollen pelipaikkoja jouduttiin muuttelemaan ja omaa joukkuepeliä vähän enemmän haeskelemaan. Nyt kuitenkin saatiin hyvää kokemusta niille tytöille, jotka ovat vähemmän pelanneet T12 -sarjan pelejä -ja hyvin nämä tytöt pelasivatkin.

Palloa ei kuitenkaan saatu liikkumaan aivan siihen tapaan kuin joukkueelta on totuttu näkemään. Kenttä oli normaalia pienempi, ja vastustaja prässäsi hyvin, jolloin tyttöjen peli meni paikoin pieneksi eikä tilaa saatu kunnolla hyödynnettyä. Vaarallisia tilanteita saatiin kuitenkin luotua maaleille -molemmissa päissä. Kotijoukkue GBK meni johtoon 12:lla peliminuutilla. Seuraavaa maalia saatiinkin sitten tahkota pitkä tovi. Pallo pyöri vastustajan maalilla useaan otteeseen, ja lopulta Iina tasoitti tilanteen Sannin syötöstä, kun aikaa oli kulunut 41min. Tästä reilu kymmenisen minuuttia myöhemmin GBK meni kuitenkin jälleen 2-1 johtoon, kun meidän puolustustilanteessa pallo kimposi harmillisesti omaan maaliin. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu vaan lähdettiin hakemaan uudelleen tasoitusta. Voikin sanoa, että Ylivieskan tyttöjen peliä kuvasti tällä kertaa kova tahtotila ja tiukka taistelu. Tuuria sen sijaan ei ollut yhtään mukana, vaan pallo kilahteli tolppaan useamman kerran. Lopulta onneksi saatiin tehtailtua ansaittu tasoitusmaali, kun Eevi viimeisteli pallon verkkoon ajassa 66min. Peli päättyi kovan taistelun jälkeen tasalukemiin 2-2.


Ensi viikolla D-tytöillä onkin edessään tiukka kolmen sarjapelin viikko: 31.8 kohdataan KPV/Vihreä Kokkolassa, 1.9 OuHu Oulaisissa ja 3.9 saadaan pitkästä aikaa kotikentälle Safarille vieraaksi KPV-10.

Eikä tässä vielä kaikki. Ennen näitä sarjapelejä 09-tytöt pelaavat viikonloppuna Oulussa kovatasoisessa Kaleva-Cupissa. Tsemppia peleihin tytöt!

Seuran uusimmat