Äidit vs Pojat 12-13
Julkaistu: 04.10.2021 00.00

Lauantaina 2.10 2021 pidimme joukkueen kesken hassuttelupäivän, pojat saivat ottaa mittaa äideistä. Äitejä kosvasti jänittikkin miten jaksaa juosta poikien perässä, moni äiti ei ollut koskaan aikaisemmin pelannut jalkapalloa.

Peli aloitettiin 8 vastaan 8 kokoonpanoilla. Ensinmäisen maalin teki Oliver Somero vähän ennen ensimmäisen erän loppua. Maalin jälkeen siirryttiin pian erä tauolle. Tauon jälkeen äidit saivat ottaa vahvistusta kentälle ja pian pelattii 11 vastaan 8. Vaikka äidit taistelivat urheasti päättyi peli poikien voittoon 0-1.

Niin äideillä kuin pojillakin hymy loisti kilpaa auringon kanssa. Loppua kohden äidit yrittivät vieä tosissaa tasoitusta, mutta poikien maali pysyi koskemattomana hyvän maalivahtipelin ja ehkä vähän myös tuurin ansiosta. Komentoi pelissä tuomarin virkaa toimittanut Matti Santapakka.

Pelin päätyttyä kentällä raikui molempien kannustus huudot ensin yhtä aikaa ja sitten erikseen. Ensin äidit huusivat: M.A.M.M.A MAMMAT! Ja pojat vatasivat: FC YLIVIESKA!

Pelin aikana paikalla lenteli myös drone jolla saatiin hienoja kuvia ja videoita yläilmoista. Dronea ohjasi Kimmo Rantala.

Pelin jälkeen paistettiin makkaraa ja vaahtokarkkeja pururadan uudella kodalla.

Tästä on hyvä jäädä pienelle syyslomalle ja sitten kohti talviliigaa.