Uutta kautta kohti
14.11.2021 9:30 Uutiset / FC Ylivieska I

Nousutavoitteella kauteen 2022

Kausi 2021 Nelosessa päättyi edustusjoukkueemme osalta pieneen pettymykseen. Nousu Kolmoseen kariutui 0-2 tappioon kauden viimeisessä ottelussa Esse IK:n vieraana Pedersöressä ja näin Esse pääsi juhlimaan nousua. Niin lähelle päästiin, kakkossija oli kuitenkin hieno suoritus nuorelta ylivieskalaisjoukkueelta.

Tulevaan kauteen ei siis voida lähteä millään muulla, kuin nousutavoitteella. Nuorelle joukkueelle yhden vuoden hyvä harjoittelu tekee ihmeitä, eikä miesten pelejä Nelosessa ole syytä enää ihmeemmin jännittää. Taitoa tällä porukalla kyllä riittää. Pelaajisto tulee koostumaan hyvin suurilta osin viime kaudelta tutuista kavereista muutamalla uudella nimellä täydennettynä. Pelaajat täydennetään näille sivuille mahdollisimman nopeasti, kun harjoituskausi starttaa. Joukkue aloittaa harjoittelun marraskuun lopussa Kalajoen Hiekkasärkät-areenalla kahdesti viikossa ja lisäksi harjoitellaan Ylivieskan saleissa.

Kauteen 2022 edari lähtee kokeneiden Marko Myllykankaan ja Jari Ristiluoman valmennuksessa. Dragan Pejic ottaa vastuulleen B-poikien valmennuksen. Yhteistyö edarin ja B-poikien välillä tulee jatkuman tiiviinä ja varmasti uusia nuoria nähdään myös miesten peleissä ensi kesän aikana.


   
Lisää uutisia
E- ja F-pojat 12-13
«  Joulukuu   »
Kategoriat