B- ja C-tytöt 04-08, T18 Kakkonen

FC Folk YJ - FC Y   0 - 3

Urheilukenttä N, Haapavesi

Voitolla kevät kierros päätökseen!

Kevät kierroksen viimeinen peli pelattiin Haapaveden viheriöillä. Vastaan asettui jo alkukauden Harjoituspelin vastus fc folk jolloin peli päättyi 0-0. Nyt sarjapeli kohtaamisen ensimmäinen puoliaika meni märällä kentällä, märän pallon lentoratoihin totutellessa ja yrittäessä purkaa kotijoukkueen hyvä puolustus linja. Ensimmäinen puoliaika päättyikin 0-0 mutta sitten löydettiin uusi aste pelissä ja saatiin nopeutta peliin ja alkoi tilanteita tulla. Maalintekoharjoitteet ovat tuottaneet tulosta ja maalia pääsikin moni pelaaja kokeilemaan. Tilanteita alkoi tulla ja niinpä hienojen pelitilanteiden jälkeen Emma (1) sekä olivia (2) pääsivät niittaamaan pallon maaliin. Näin ollen peli päättyi 0-3 meidän ansaittuun voittoon jonka myötä kevät kierros tuli päätökseen. Nyt muutama viikko reeniä ja sen jälkeen pieni lepo ja kohti syyskierroksen tuulia.