Edustus, Kuutonen

HBK - FC Y   1 - 1

Hovsala plan

Edustusjoukkue pelasi tasapelin vieraskentällä HBK:ta vastaan

FC Ylivieskalla oli mahdollisuus voitolla varmistaa nousu ja sarjan voittaminen Kruunupyyssä, mutta HBK oli asiasta toista mieltä. Kauden toistaiseksi pienimmällä jalkapallokentällä pelatussa ottelussa FC Ylivieska ei pystynyt pelaamaan totuttua pallonhallintapeliä. Molempien joukkueiden hyökkäyspeli oli suoraviivaista ja se sopi selvästi paremmin kotijoukkueelle.

FC Ylivieska meni kuitenkin ottelussa johtoon Jesse Salon tarkalla laukauksella alanurkkaan. FC Ylivieskan pienoisesta painostuksesta huolimatta, selvästi isompikokoisena joukkueena HBK painoi tasoituksen kulmapotkusta. Puoliajalle mentiin lukemissa 1-1.

Toisella puoliajalla peli jatkui samanlaisena kuin ensimmäisellä puoliajalla. FC Ylivieskalla oli selvästi enemmän maalintekotilanteita, mutta kun palloa ei saatu maaliin, ottelu päättyi tasalukemiin.

FC Ylivieskan sarjanousun ja sarjan voiton varmistuminen siirtyi siis ainakin yhdellä ottelulla ja seuraava mahdollisuus on ensi viikon tiistaina, kun FC Ylivieska matkaa IK Myran/II:sen vieraaksi.