Edustus, Kuutonen

KPS/II - FC Y   4 - 7

Santahaka 3

KPS II kaatui kauden viimeisessä ottelussa

Sarjanousun varmistanut FC Ylivieska lähti kauden viimeiseen otteluun tavoitteena kolme pistettä ja täten pelattua kausi ilman tappioita. Kauden ensimmäisessä ottelussa KPS II kaatui puhtaasti lukemin 5-0.

Kokkolassa ottelu pelattiin aurinkoisessa säässä tasaisella, mutta pienikokoisella nurmikentällä. Tällä kertaa Juha Ansamaata maalivahtina paikkasi normaalisti kenttäpelaajana toimiva Tuomas Mäkikauppila.

Totutusti myös tässä ottelussa FC Ylivieska oli selkeästi niskan päällä ja piti pallonhallinnan itsellään koko ottelun ajan. FC Ylivieska siirty jo ottelun alkuvaiheilla 2-0 johtoon Mikael Nivalan maaleilla, joista toinen oli ottelun näyttävin, 25 metristä laakana takakulmaan uponnut laukaus. KPS II sai kavennettua tilanteeksi 2-1 laukauksella, joka upposi Mäkikauppilan käsien kautta takanurkkaan.

FC Ylivieska teki ensimmäisellä puoliajalla vielä kolme maalia. Mika Hemmilä kaksi osumaa, toinen kulmapotkusta puskemalla ja toinen tarkalla laukauksella rangaistusalueen rajalta takakulmaan. Jesse Salo viimeisteli oman maalinsa varmasti läpiajosta etukulmaan. Puoliajalle lähdettiin lukemista 1-5.

Toisella puoliajalla KPS II sisuuntui laittoi vielä ottelun jännäksi tarjoillen yleisölle kolme maalia. Mika Hemmilä halusi kuitenkin viedä pisteet Ylivieskaan tehden kaksi maalia. Ensimmäinen huhujen mukaan saattoi mennä verkkoihin jopa kädellä ja toinen maali tuli puskemalla keskitystilanteesta.

FC Ylivieska kuittasi voiton itselleen lukemin 4-7 ja jatkaa ensi kaudella Keskipohjanmaan Vitosessa.