FC Ylivieska I, Harjoitusottelu

Kajaanin Haka - FC Y   5 - 1

Kajaanin Pallohalli

Kauden ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin Kajaanissa

FC Ylivieskan miesten edustujoukkue pelasi lauantaina harjoitusottelun Kajaanin Hakaa vastaan. KajHa sijoittui viime vuonna toiseksi Kolmosen pohjoislohkossa, ja sai tälle kaudelle paikan Kakkosessa sarjasta luopumisten vuoksi.

Kovatempoisen ottelun ensimmäiset 25minuuttia olivat ylivieskalaisille vaikeaa, mutta rytmiin päästyään vieraat pystyivät myös haastamaan kajaanilaisia. Ensimmäisellä jaksolla Ylivieskan paras tilanne syntyi kun Markus Pihlaja täräytti pallon KajHan ylärimaan, tauolle kuitenkin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Toisella jaksolla Kajaani piti edelleen komentoa, mutta myös Ylivieskalle kehkeytyi hyviä maalintekopaikkoja. Maalivahdit molemmissa päissä estivät lisäosumien synnyn. Ylivieskan ainokaisen viimeisteli Benjamin Sammalkangas, jolle tarjoutui mahdollisuus toiseenkin osumaan. Maalintekopaikkoja avautui myös Viljami Vuotilalle ja Markus Pihlajalle, eli tilanteita saatiin luotua Kajaanin maalille.

Ylivieskalaiset olivat ottelussa mukana 13 pelaajan voimin, ja pysyivät ottelussa mukana hyvin täydet 90 minuuttia. Ensiesiintymisen edustusjoukkueessa tekivät Mika Hautamäki, Benjamin Sammalkangas, Jami Särkioja ja Tomas Hemmilä, jotka onnistuivat suorituksissaan hyvin. KajHa voitti ottelun 5-1 (2-0).

Tilastot
Kajaanin Haka

5 - 1

(2-0)
55'MaaliSammalkangas Benjami