18.00
D-pojat 07, Sarjapeli

FC Y P07 - Esse IK  2 - 4

Safarin tekonurmi

Alku alkoi hyvällä taistelulla vastustajan päädyssä. Saimme hyvin pidettyä palloa 20 min. Kunnes vastustaja alkoi tekemään maaleja, 3 maalia tuli 5 min sisällä. Tämä teki pojille pelin hidastumisen.

Tilanne oli siis 0-3 puoliajalle lähdettäessä. Vaihdoimme maalivahteja Jimi (09) maaliin ja Verneri kentälle.Toinen puoliaika olikin kuumaa peliä. Pojat tsemppaantuivat ,tuli maaleja sekä myös varoituksia vastustajalle. Ajassa 52 min Verneri pääsi iskemään hienon maalin sekä ajassa 54 min Hente vuorostaan isketti. Toinen puoliaika meille 2-1 mutta tämä ei riittänyt lopputulos 2-4 ?? Juusolle ja Villelle hatun nosto hienosta puolustus pelistä ja Jimin muutaman hyvän torjunnan ansiosta saatiin lopputulos pysymään maltillisena. Koko joukkue hallitsi peliä, mutta harmittavasti pallo ei mennyt maaliin. Hyvä kasvu koko joukkueelle ??

Hyvä pojat, oli hyvä taistelu, kovaa vääntöä. Ja pelasimme hyvää peliä. Häviöstä opimme aina jotain henkistätaistelutahtoa ja täältä vielä kuuluu ?

Tilastot

2 - 4

Esse IK
(0-3)
51'MaaliSpring Verneri
51'MaalisyöttöJuutinen Hente
54'MaaliJuutinen Hente
54'MaalisyöttöTuomikoski Patrik