FC Ylivieska I, Vitonen

HBK - FC Y   3 - 6

Kruunupyy, Hovsala

Edustusjoukkue 3-6 voittoon kruunubyyssä.

Edustusjoukkue kävi Hbk:n vieraana kruunybyyssä. Kruunubyyn pienehkö kenttä on paha paikka pelata. Viimevuonna fc ylivieska pelasi siellä 1-1 tasapelin. Nyt otettiin opiksi. Ensimmäinen puoliaika oli aika hankalaa, mutta toisen puoliajan rutiini ja ryhdistäytyminen toi voiton. Kolme päästettyä maali omiin oli liikaa, mutta onneksi nämä kolme herraa onnistui maalintekijöinä Vuotila Viljami 1, Nivala Mikael 2 ja Pihlaja Markus 2. Fc ylivieska on siis sarjan voiton varmistanut. Ja paikan ensi kaudeksi neloseen.

Kauden viimeinen ottelu pelataan sunnuntaina 15.9 klo 14 nuohooja Miettunen areenalla. Tervetuloa kannustamaan. Vastassa nivala FC-92. Nivalalla on panosta ottelussa, koska he kamppailevat toisesta nousijan paikasta lohtajan kanssa.