FC Ylivieska I, Vitonen

FC Ylivieska/II - FC Y   1 - 12

Safarin tekonurmi

Kauden toinen paikallispeli ykkösjoukkueen selvään voittoon 1-12(1-7).

Kauden toinen ylivieskalaisjoukkueiden kohtaaminen päättyi ykkösjoukkueen 1-12(1-7) voittoon. Ottelu oli alusta loppuun selvää hallintaa ykkösjoukkueelle. Maalitehtailun aloitti jo 1.minuutilla Markus Pihlaja, Nivalan Mikaelin keskityksestä. Kakkosjoukkue kuitenkin tasoitti 1-1:een neljä minuuttia myöhemmin ykkösjoukkueen huonosta pelaamisesta puolustuksesta. Isokäännän Heikki pääsi tuikkamaan maalivahdille tarkoitetun syötön maaliin. 1-2 johtomaalin 13 minuutilla Markus Pihlaja laukoi Henri Heikkilän sytöstä. 1-3 syntyi 17 minuutilla, kun Viljami Vuotila sijoitti Henri Heikkilän syötöstä. 1-4 maali 22 minuutilla Markus Pihlaja pitkän kuljetuksen päätteeksi sijoitti alanurkkaan ja hattutemppu oli siinä! 27 minuutilla 1-5 Kim Saari laukoi Vilho Hannin poikittaissyötöstä hienosti takanurkkaan. 29 minuutilla 1-6 Pihlaja teki neljännen maalinsa Nivalan Mixun keskityksestä. 40 minuutilla 1-7 ja puoliaika tuloksen, keskikentän maestro Henri Heikkilä laukoi Nivalan Mixun syötöstä.

Toisellapuoliajalla 63 minuutilla Harjan Jani syötti Viljami Vuotilan läpi, joka ampui etukulmasta pallon verkkoon 1-8. 65 minuutilla Mixu Nivala ampui tolpaan ja paikalla oli Harjan Jani, joka ampui kakkospallon yläriman kautta maaliin 1-9. 67 minuutilla Vuotilan Viljami otti maalin edessä Markus Pihlajan keskityksen hienosti haltuun moken edessä ja sijoitti varmasti maaliin ja tilanne 1-10 ja Vuotilalle myös hattutemppu! 83 minuutilla ja numerot 1-11 teki syöttökone Mixu Nivala. Hän sijoitti suoraan 16 metristä pallon tolpankautta maaliin. Loppunumerot 1-12 meni kakkosjoukkeen omasta pelaajasta.