FC Ylivieska I, Vitonen

FC Y - Kobolt BK  6 - 2

Ravirata

Edustusjoukkue voitti Kobolt BK:n 6-2 (4-0) numeroin

Kobolt BK saapui edustusjoukkeen vieraaksi ylivieskaan. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Keskisen raviradalla. Hieman nihkeästi pelannut kotijoukkue teki tarvittavan työn ja otti pisteet kotiin. Maalinteon aloitti Markus Pihlaja 6. minuutilla. Make sijoitti etunurkkaan varman maalin. Hyvin pelissä onnistunut keskikentällä pelannut Kim Saari laittoi hienon läpisyötön Maken 1-0 maaliin. 2-0 maali 19 minuutilla tuli suoraan Mikael "mixu" Nivalan kulmapotkusta (kuva). 3-0 Markus Pihjala ohjasi Mixun keskityksestä 27. minuutilla. Tauko numeroiksi 4-0 38. minuutilla Viljami Vuotila karvasi pallon pois vastustajan pakilta ja varma sijoitus maalin.

Toisella puoliajalla kotijoukkue alkoi löysäileen ja huonoja suorituksia tuli liikaa. Näin ollen vastustaja pääsi paremmin peliin mukaan. 61. minuutilla kavennus tulikin 4-1:een kulmapotkusta. 69. minuutilla Mixu Nivala pääsi laidasta läpi ja sijoitus takanurkkaan ja tilanne 5-1. Pienen häslingin vierasjoukke sai 74 minuutilla kotijoukkueen maalille ja oma maali siitä lopulta tuli 5-2 kavennus. Kotijoukkueen löysä pelaaminen johti pari minuuttia myöhemmin vierasjoukkueen rankkariin. Fc Ylivieskan maalivahti Juha Ansamaa torjui mahtavasti. Loppunumeroiksi ja hattutemppu 6-2 Mixu ampui varmasti rankkarista 85. minuutilla.

Seuraava ottelu on to 20.6 Golden Boys:sia vastaan vieraskentällä.

Tilastot

6 - 2

Kobolt BK
(4-0)
6'MaaliPihlaja Markus
19'MaaliNivala Mikael
27'MaaliPihlaja Markus
38'MaaliVuotila Viljami
69'MaaliNivala Mikael
85'MaaliNivala Mikael