Esittely
Ottelutilastot
FC Y - HBK
2019 - FC Ylivieska I - Vitonen
Klo 19:00 Safarin tekonurmi
26
Kes

Ennakkoinfo


Kenttä 18:30 alkaen

Edustusjoukkue kauden parhaalla pelillä 3-0(1-0) voittoon kärkiottelussa.


HIeno ottelun pelannut edustusjoukkue voitti kärkikamppailussa HBK:n Kruunubyystä. Edustusjoukkueella oli paljon poissaoloja loukkaantumisten ja työasioiden vuoksi. Joten valmentaja Petri "Lettu" Määttäsellä oli ennen ottelua paljon mietittävää. Hienon hengen ja sopan peliin Lettu ja pelaajat saivat luotua ja itseluottamus mikä on ollut monessa pelissä hieman hukassa, niin nyt sitä oli. Pelaajat liikkuivat ja syötöt meni kohdalleen. Ja pelaajat uskalsivat haastaa vastustajan puolustusta. Juostiin eteenpäin ja haettiin syöttötilaa. Ja joukkueen puolustuspeli onnistui. Prässi heti pallon menetyksen jälkeen piti vierasjoukkueen aisoissa. Pari vaaralista vaparia vierasjoukkue sai luotua.

Maalinteon aloitti Benjamin Sammalkangas 11 minuutilla joka sai rankkarialueen sisään Eerolan Jussilta poikittaissyötön. Benjamin pääsi kääntymään "boxissa" ja tuikkasi pallon alanurkaan. Ekapuoliaika oli kotijoukkueen kontrollissa , mutta vaaralliset tilanteet jäi aika lailla kuitenkin siihen.

Toisella puoliajalla 56 minuutilla Hannin Vilho sooloili laitapakin tontilta puolestakentästä, teki seinäsyötön rankkari viivalla Miika Isosalon kanssa ja Vilho sijoitti takanurkkaan hienosti 2-0 johtoon. 3-0 ja niitti ottelulle 67 minuutilla tuli, kun Fc Ylivieska sai vaparin ihan päätyrajalta. Hannin Vilho meni antamaan vaparia. Luja keskitys maalin eteen ja paikalla ensimmäisenä puskemassa Benjamin Sammalkangas. Fc Ylivieska hallitsi tapahtumia ottelussa. Ja ansaitsi kyllä tänään 3 pistettä. Ottelussa onnistujia oli Vilho Hanni, joka teki töitä ja riisti palloa laitapakin paikalla. Hän teki töitä paljon myös hyökkäysuuntaan. Eerolan Jussi, laitahyökkääjä haki tilaa ja haastoi vierasjoukkueen puolustusta koko ajan. Benjamin Sammalkangas juoksi, riisti ja raastoi kentällä. Palkintona 2 tehtyä maalia.

Edustusjoukkue kiittää yleisöä ja pallotyttöjä!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
3 - 0
(0 - 0)
HBK
11' Maali Sammalkangas Benjami

56' Maali Hanni Vilho

67' Maali Sammalkangas Benjami
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat