FC Ylivieska I, Vitonen

FC Y - IFS  5 - 0

Safarin tekonurmi

Edustusjoukkue 5-0(4-0) kotivoittoon Purmosta.

Fc ylivieskan miesten edustusjoukkue otti rutiinivoiton Purmon IFS:stä. Ylivieskan pelaajista huokui peli-ilo heti alusta asti. Joukkue vyörytti hyökkäyksiä jatkuvasti vierasjoukkueen maalille. Pallo ja pelaajat liikkuivat hyökkäyskolmanneksella hienosti. 6.minuutilla Markus Pihlaja sijoitti etukulmaan Eerolan Jussin syötöstä. 17. minuutilla 2-0 tilanteeksi Markus ohjasi Mikael Nivalan keskitysken etukulmaan. 21.minuutilla Harjan kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti ja Nivalan Mixu ampui rankkarin varmasti maalin ja tilanne 3-0. 4-0 tilanteeksi Miksu Nivala läpiajon päätteeksi sijoitti maalivahdin jalkojen välistä.

Toinen puoliaika oli tasaisempaa. Kotijoukkue tyytyi pelailuun ja muutamista hyvistä paikoista palloa maalinperukoille. Paikkoja siis tuhlailtiin. Tosin vierasjoukkue paransi myös peliä ja piti oman pelin paremmin kasassa. 83.minuutilla Mixu Nivala sinetöi 5-0 loppunumerot ja hattutempun!! Harjan Jani syötti pystyyn josta Mixu sijoitti takanurkkaan. Puolustuspeli oli kotijoukkueella myös rautaa. Maalivahti Juha Ansamaalla ei paljon töitä ollut tänään.