FC Ylivieska I, Vitonen

Golden Boys - FC Y   0 - 5

Östanpå övre plan, Pietarsaari

Fc Ylivieskan edustusjoukkue 0-5 (0-4) vieras voittoon.

Edustusjoukkue kävi pietarsaaressa vierailulla onnistuneesti. Joukkue ei antanut sarjan häntäpäässä olevan Golden Boys:in yllättää. Ottelu pelattiin hienoissa olosuhteissa. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja ilma lämmin. Peli alkoi ylivieskalaisten hallinnalla. Palloa päästiin pelaamaan heti kotijoukkueen puolustuslinjan taakse. 16 minuutilla Kim Saari ohjasi Fc ylivieskan 0-1 johtoon. Sama kaveri 0-2:een 24 minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta. Atte Häivälä 0-3 takatolpalta Eerolan Jussin syötöstä. Peliä oli pelattu 37 minuuttia. Juuri ennen ekan puoliajan loppua Petri "Lettu" Määttänen ohjasi takatolpalta 0-4 Mixu Nivalan keskityksestä.

Toiselle puoliajalle ylivieskalaisten peli jäi vähän pukukoppiin. Hieno johto ekapuoliajalta ja hieman lämmin ilma taisi verottaa pelaajia. Peli meni löysäilyksi ja sitä myöten kotijoukkue pääsi peliin mukaan. Mutta vaarallisia paikkoja kotijoukkue ei oikein saanut aikaiseksi. Puolustus pelasi varmasti. Pari vaarallista paikka ylivieskalaiset sai luotua. Mutta hieman särmä jäi puuttumaan tilanteista. 65 minuutilla Sami Hautakoski ohjasi maalin edestä tilanteeksi ja loppu numeroiksi 0-5. Syötön antoi Vilho Hanni. Ottelussa onnistui topparina pelannut Jami Särkioja. Hän voitti hienosti kaksin kamppailuja ja pelasi varman pelin. Toinen onnistuja ottelussa oli ensin hyökkäyksen piikissä aloittanut Kim Saari, 2 maalia. Hän pelasi toisen puoliajan topparina.

Keskiviikkona 26.6 Safarille tulee HBK Kruunupyystä. Tervetuloa katsomaan!

Tilastot
Golden Boys

0 - 5

(0-4)
16'MaaliSaari Kim
24'MaaliSaari Kim
37'MaaliHäivälä Atte
44'MaaliMäättänen Petri
65'MaaliHautakoski Sami