C-tytöt (03-06), Turnaukset

HPS - FC Y T03-06   0 - 5

Kokkola, Santahaka

Pronssia KokkolaCupista

T03-06 tytöt ottivat tänään upealla pelillä 5-0 voiton pronssipelissä. Vastustajalle ei jätetty mitään mahdollisuutta vaan koko joukkue tuli joka tilanteeseen todella hyvällä asenteella.

Ottelu alkoi hieman jännittyneessä tilassa, koska osalla tytöistä oli hyvin muistissa viime vuoden 4.sija, mutta jo peliä edeltävässä palaverissa oli selvää, että jokainen lähtee taistelemaan kentälle 100-lasissa.

Vapauttava maali saatiin 10min pelin jälkeen, kun maalivahti torjui ensin Oosan vedon, mutta Oosa sai pallon takaisin ja laittoi pallon vastustamattomasti etukulmasta sisään. Upeasti pelattu loppuun asti!

15min pelin jälkeen Alma tuli vaihtoon ja Jakola sisään. Pari minuuttia tämän jälkeen Oosa sai pallon keskialueella, laittoi pallon Jakolalle, joka pyöräytti nätisti vastustajan pois tilanteesta ja laukoi toisen maalimme. Upea suoritus!

Pelin hallinta alkoi olla täysin meillä, mutta maaleja ei enää nähty.

Laitapuolustajat Mattila ja Essi sekä vaihdosta tulleet Kiia ja Aada tukkivat täysin vastustajan kulkureitit sijoittumalla juuri oikeille paikoille! Loistavaa peliä ja aivan mahtavia katkoja pitkin turnausta tältä nelikolta.

Toiselle puoliajalle kerrattiin pelin kulkua ja todettiin, että nyt on hyvä liike ja kaikki tekee täysillä työtä.

Noin 35minuutin kohdalla pallo tuli puolustukseen, josta vaihdettiin hienosti puolta ja kymppipaikalla pelannut Oosa sai pallon keskikentällä, taituroi ohi vastustajan. Siiri pyysi palloa kuudentoista rajalla, sai syötön ja laukoi komean maalin. 3-0. Hieno ja ansaittu maali Siirille, joka teki upeaa työtä keskikentällä.

Tämän jälkeen saatiin useita tilanteita laidoista, jossa Kukkola ja Ronja tekivät kovasti töitä, pääsivät päätyyn ja myös maalille, mutta tilanteista ei maaleja tullut. Nähtiin hienoja syöttö ketjuja, pidettiin palloa. Vaihdosta kentälle tullut Anni teki myös rajusti töitä keskikentällä ja auttoi laitureita.

Oosa vaihtoon 41min kohdalla ja Jemina sisään. Vapari meille, jonka juuri kentälle tullut Jemina laukoi upeasti maaliin!

Toppareina pelanneet Ilona ja Oona sekä vaihdosta tullut Sofia pelasivat varmaa peliä, pitäen välit tiukkoina. Yksi vastustajan läpiajo nähtiin, jossa Pinja tuli upeasti vastaan maalilta, mutta vastustaja pääsi laittamaan pallon ohi Pinjan. Jostain ihmeestä tuli Ilona ja pelasti maaliviivalta loistavasti pelanneelle Pinjalle nollapelin! Suurta taistelua!

Vaihdosta loitoihin tulleet Milja ja Leonna olivat energisiä vielä pelin loppupuolella ja Leonnan upeasta taistelusta pallo saatiin maalille, jossa Alma viimeisteli uran eka maalinsa. Mahtavaa!

5-0 voitto oli upea päätös turnaukselle, jossa jokainen pelaaja teki lujasti töitä. Liikkui hyvin ja ennen kaikkea oli upea, yhtenäinen joukkue.

Kiitos tytöt! Näytitte minulle ja monelle muulle valmentajalle ja joukkueelle, miten pelataan loppuun asti ja joka hetki! Uskoitte itseenne ja toisiinne! Ootte parhaita!

Tilastot
HPS

0 - 5

(0-2)
10'MaaliNiemonen Oosa
18'MaaliJakola Oona
18'MaalisyöttöNiemonen Oosa
35'MaaliSammalkangas Siiri
35'MaalisyöttöNiemonen Oosa
42'MaaliHuuskonen Jemina
55'MaaliPajukoski Alma
55'MaalisyöttöVälimäki Leonna