C-pojat 06-07, P15 Kakkonen

FC Y - GBK  6 - 1

Ronkaalan pallonurmi, Haapajärvi

Kotipeli Ronkaalassa, Joonalta hattutemppu!

Poikien kevätsarjan viimeinen ottelu pelattiin Haapajärven Ronkaalan helteisellä mutta huippukuntoisella nurmella. Ja mikä olisikaan ollut mukavampi tapa esittäytyä joukkueen haapajärvisten kotimaisemissa kuin selvä 6-1 (3-1) voitto GBK:stä. Myös kioskissa kauppa kävi kivasti ????

Oliver avasi maalihanat jo 8 minuutin kohdalla hienolla kaukolaukauksella ja sen jälkeen pojat olivat koko ottelun selvästi niskan päällä. Kuuma keli haastoi, mutta lyhyttä hetkellistä suvantovaihetta lukuunottamatta Musta jaksoi juosta ja raataa eri puolilla kenttää. Puolustus pelasi varmasti, keskikenttä sai peliä hyvin rullaamaan ja hyökkäys oli vahvalla jalalla niin maalipaikkoihin hakeutuessaan kuin prässätessään. Ja viimeisenä lukkona hääri tänään maalilla torjuntavuorossa ollut Konsta L.

Avainpelaajaksi valittiin Eetu Honkala.

Pelin jälkeen hiet huuhdottiin Ronkaalan uimarannalla ja veteen pulahti myös iso joukko vastustajista. Ronkaalan urheilualue on todella upea ja toimiva ????

Kuvassa voi olla ainakin yksi henkilö, jalkapallonpelaajaa, seisovat ihmiset ja nurmikko