FC Y - FC Goats   1 - 0

Haapavesi

Kakkosjoukkue hyvässä vireessä Haapavedellä

FC Ylivieska II pelasi kotiottelun poikkeuksellisesti Haapavedellä. Joukkueessa pelaa noin 7 haapavetistä pelaajaa ja nyt haluttiin antaa heille yksi todellinen kotiottelu. Haapaveden majalta kaivettiin esiin vielä tarvittava määrä FC Folkin sinisiä paitoja ja niillä pelattiin. Folkin puuhahenkilöt olivat järjestäneet paikalle kioskinkin ja ilmassa oli pienen urheilujuhlan tuntua!

Vastaan Haapaveden loistokuntoisella nurmella asteli FC Goats, jolle hävittiin pari viikkoa sitten Kälviällä 4-0. Tiedetään, että Kälviältä on Haapavedelle pitempi matka kuin Haapavedeltä Kälviälle ja henkinen yliote oli saatu. Vastustajalla oli matkassa 12 pelaajaa. Goats antoi pallonhallinnan suosiolla kotijoukkueelle ja peli oli ensimmäisellä jaksolla hyvin sinisten hallussa. Jakson lopussa Tuomas Nummela katkoo hyvin keskialueella ja lähettää Alex Samasen läpiajoon (kuvassa) . C-juniori-ikäinen Samanen ei erehdy vaan siirtää kotijoukkueen taukojohtoon varmalla alanurkkasijoituksella.

Toisella jaksolla Ylivieskan peli hieman hajosi. Tehtiin helppoja virheitä ja annettiin turhaan pallo Goatsille vaarallisilla alueilla. Maalipaikkoja kyllä saatiin Goatsin samalla nostaessa riskitasoa. Muun muassa Henri Jutila, Henri Järvinen ja Petri Määttänen pääsivät hyville maalipaikoille. Lopulta toinen jakso nuhjattiin 0-0 ja saatiin saalistettua kauden toinen voitto tuloksella 1-0!

Ottelu videoitiin ja uutisen kuva on napattu videosta.