8
TAM
20.00
B-pojat 05-07, Harkkapeli

GBK - FC Y   0 - 4

Kippari-Halli, Kokkola

Harkkapelien avausvoitto Kokkolasta

Joukkue pelasi talvikauden toisen treenipelin myöhään lauantai-iltana Kokkolan Kipparihallissa GBK:n vieraana. Jos joulukuussa pelattiin Oulussa ilman vaihtopelaajia, saatiin Kokkolaan matkaan jo 14 pelaajaa. Ja kun vaihdot saatiin hyvin pyörimään, muodostui kuormitus tasaisemmaksi ja energiaa oli koko 90-minuuttiseksi.

Alku oli hiukan tunnustelevaa, mutta Musta otti sen jälkeen pelistä vahvan otteen, joka piti hienosti loppuun saakka. Isompaa hätää ei ollut oikeastaan missään vaiheessa. Ero joulukuun harkkapeliin oli huima. Nyt peliä avattiin monipuolisesti keskelle ja laitoihin, maltettiin pitää palloa ja kierrättää, voitettiin kaksinkamppailuja sekä iskettiin pallo maaliin kylmänviileästi. Linjojen välit eivät venyneet ja kenttätasapaino säilyi. Aleksin mukaantulon myötä saatiin puolustuslinjaan aimoa annos johtajutta ja rauhallisuutta. Yhdessä Juuson kanssa Aleksi hallitsi toppariparina ilmatilan suvereenisti.

Tänään kolme joukkueen neljästä maalista iskettiin maalinedustalta irto- tai kakkospalloista, yksi tuli Tomin koemalla laukauksella. Lopputulos 0-4 (0-2). Kaiken kaikkiaan ottelu oli erinomainen joukkuesuoritus ja ilahduttavaa oli, kuinka kaikki pelaajat toteuttivat pelitapaa ja valmentajan ohjeita. Illan bonukseksi saatiin kotiin tultua vielä hyvä uutinen, sillä Pohjois-Suomen AVI:n tuoreen päätökseen mukaan treenit voivat jatkua ensi viikollakin ja siten vältytään täyssululta.

Illan avauskokoonpano: Kokko Ville (mv); Laulumaa Vili - Leppälä Aleksi (C) - Tuura Juuso - Rautio Veeti; Sipilä Lauri - Länsipää Onni - Tahkokorpi Tomi; Kemppainen Ville - Laulumaa Konsta - Kivelä Mikko. Vaihdosta kentälle tulivat Koski Lauri, Kääntä Juha ja Viitamaa Juho.

Maalit: 0-1 Kemppainen Ville, 0-2 Tahkokorpi Tomi, 0-3 Länsipää Onni, 0-4 Kääntä Juha


Tilastot
GBK

0 - 4

(0-2)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista