Strategia

FC Ylivieskan jäsenistö hyväksyi 11.12.2017 pidetyssä syyskokouksessa seuralle syksyn aikana laaditun strategian. Lisäksi valittiin puheenjohtaja seuraavalle kolmivuotiskaudelle ja hallituksen jäsenet seuraavalle vuodelle.

Seuran ensimmäisen toimintavuoden todettiin olleen menestys sekä urheilullisesti että taloudellisesti. Valmennuspäällikön palkkaaminen marraskuussa seuran ensimmäisenä täysiaikaisena työntekijänä oli puolestaan merkittävä askel operatiivisen toiminnan kehittämiseksi.

Syksyn aikana valmisteltu ja syyskokouksen yksimielisesti hyväksymä strategia toimii hallituksen työkaluna seuran toiminnan kehittämiseksi ja ohjaamiseksi vuoteen 2020 saakka. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Raisa Nivala seuraavat kolme vuotta. Vanhoista jäsenistä hallituksessa jatkavat ensi vuonna Heikki Isokääntä, Petri Kinnunen ja Hannele Perkkiö. Uusina jäseninä hallitukseen tulevat Tanja Isokääntä, Tero Lehtola ja Matti Santapakka. Strategian mukaiset vastuualueet jaetaan hallituksen jäsenille hallituksen järjestäytyessä.

Monipuolista seura- ja työkokemusta edustava hallitus tarttuu vaativaan toimeen innolla ja lähtee toteuttamaan strategiaa jäsenistön antamalla valtuutuksella. Keskeisiä asioita ovat valmennuksen kehittäminen, toimiva juniorijoukkueista aikuisjoukkueisiin ulottuva pelaajapolku sekä olosuhteiden parantaminen. Erittäin tärkeänä nähdään verkottuminen niin alueellisesti kuin kansainvälisesti. Kaikille toimijoille halutaan tarjota mahdollisuus kokea elämyksiä ja yhteisöllisyyttä laadukkaassa ympäristössä. Tämän toteutumiseksi seurayhteisöön halutaan luoda hyvä fiilis ja tekemisen henki.

Strategia-esittely


   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Lokakuu   »
Kategoriat