Topi Säilynoja Palloliiton U15 Tähtitarhaan
Julkaistu: 24.10.2017 00.00

Topi Säilynoja Palloliiton U15 Tähtitarhaan

FC Ylivieskan maalivahtilupaus Topi Säilynoja on valittu mukaan Eerikkilässä 6.-9.11. järjestettävään U15-poikien perinteiseen Tähtitarha -tapahtumaan. Kyseessä on 2003-ikäluokalle ensimmäinen varsinainen yhteinen tapahtuma matkalla kohti maajoukkuevaihetta, joka alkaa vuoden 2018 puolella.

Kaikkiaan mukaan valittiin 72 pelajaa. Lisäksi varalla on parikymmentä pelaajaa. Valintoja on koordinoinut Kai Nyyssönen, joka kertoo Palloliiton sivuilla julkaistuissa tiedotteessa aluevalmentajilla olleen merkittävän roolin valinnoissa. Mukana on pelaajia, jotka ovat paikkansa kauden onnistumisten kautta ansainneet. Tähitarha on kuitenkin vain yksi tapahtuma, eikä sulje ovia keneltäkään.

Eerikkilässä marraskuussa pidettävät neljä päivää ovat toiminnantäyteisiä. Paikalla on myös 15-17 -vuotiaiden poikien maajoukkueiden päävalmentaja Erkka V. Lehtola. Tiiviin leirityksen aikana pelataan, harjoitellaan, tutustaan toisiin pelaajiin sekä myös maajoukkuetoimintaan. Tapahtuma on pelaajille erinomainen mahdollisuus näyttää omaa osaamistaan. Ensi vuonna 2003-ikäluokan pelaajat jatkavat Lehtolan vetämässä maajoukkueessa.

Juha Ansamaan ansiokkaassa maalivahtivalmennuksessa vuosia ollut Säilynoja on leirillä mukana todella kovassa joukossa, sillä muut leirille valitut maalivahdit tulevat isoista seuroista ja kaupungeista (HJK, FC Inter, FC Espoo, KäPa, KuPS, Ilves). Kenttäpelaajien joukkoon valikoitu tänä vuonna kaksi pelaajaa Keski-Pohjanmaan piiristä (KPV, FF Jaro) sekä 12 pelaajaa Pohjois-Suomen piiristä (OLS, OTP, RoPS, TP-47, KajHa, PK-37).

Linkki Palloliiton tiedotteeseen sekä valittujen pelaajien listaan: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u15-pojat-nimetty-marraskuun-tahtitarhaan

FC Ylivieska onnittelee Topia valinnasta ja toivottaa samalla tsemppia itse leirille!

Seuran uusimmat