FDS-leiri jälleen Ylivieskassa 11.-14.6.2018
26.2.2018 13:10 Uutiset / Pääsivusto

Neljä päivää tiukkaa tekemistä, ammattivalmennusta ja hyvää fiilistä

FC Ylivieska ja englantilainen FDS (Football Development Schools) järjestävät ensi kesänä jo perinteeksi muodostuneen FDS-leirin. Kysessä on järjestyksessään jo viides kerta, kun englantilaisten ammattivalmentajien vetämä leiri rantautuu Ylivieskaan. FDS toimii Englannin Valioliigassa pelaavan West Bromwich Albioniin (WBA) juniorikehityskumppanina, mikä tuo oman lisämausteensa kaikkeen tekemiseen. Leirin osallistujat saavat paitsi elämyksiä niin ennenkaikkea poikkeuksellisen mahdollisuuden kehittää itseään, näyttää taitojaan ja imeä oppia kokoneiden valmentajien ohjauksessa. Tarjolla on myös maalivahtivalmennusta sitä haluaville.

Leirillä on aikaisempina vuosina ollut todella iloinen ja vauhdikas meno. Harjoitteet ovat temmoltaan ja teemoiltaan sopivasti erilaisia Suomeen verrattuna. Ne haastavat osallistujia tekemään koko ajan parhaansa mutta pelillisten taitojen lisäksi harjoitteissa painottuvat vahvasti tekemisen ilo ja yhteishenki. Leirillä puhalletaan yhteen hiileen niin tuttujen kuin tuntemattomampien pelikavereiden kanssa. Yksi leirin keskeinen anti onkin, että siellä tutustutaan myös eri seuroista tuleviin pelureihin. Mikäli siis haluat uutta potkua harjoitteluun, testata taitojasi kovassa seurassa ja yksinkertaisesti pitää hauskaa, on FDS-leiri juuri oikea paikka! Neljän päivän jälkeen fiilis on varmasti väsynyt mutta onnellinen :-)

Leirillä valmentajat tekevät myös pelaajatarkkailua ja on mahdollista, että leiriltä jotkut pelaajat valikoituvat FDS:n englantilais-suomalaisiin joukkueisiin, jotka kiertävät Euroopassa pelattavia turnauksia. Viimeisen vuoden aikana FDS:n riveissä kovia eurooppalaisjoukkueita vastaan on pelannut useampia Ylivieskan aiempien vuosien leireiltä valittuja pelaajia.

Tänä vuonna leiri on tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2004-2008 syntyneille. Kaikkiaan leirille otetaan mukaan 80 pelaajaa. Ilmoittautumistilanteen salliessa leirille voivat päästä myös edistyneemmät 2009 syntyneet pelaajat. Leiriläsistä muodostetaan useampi ryhmä ikäerot huomioiden. Tänä vuonna kaikki leirille osallistujat saavat osallistumismitalin lisäksi myös henkilökohtaisen arvion/palautteen.

Leirin hinta on 180 €. Samasta perheesta tuleva toinen pelaaja saa 50 %:n sisaralennuksen. Osallistumishinta kattaa neljä päivää valmennusta sekä päivittäisen lounaan.

Leiri järjestetään ravikeskus Keskisen kentillä, sillä kaupungin keskustaan tuleva tekonurmikenttä ei ehdi valmistua vielä leiriin mennessä.

Tämän jutun pääkuvassa on leirin alustava ohjelma. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: http://fcylivieska.fi/lomakkeet/5464/8cf9a138-2560...

Mahdolliset majoitusvaihtoehtoihin, osallistumiseen tai leiriin yleisesti liittyvät kysymykset osoitteeseen fcylivieska@gmail.com tai puhelinnumeroon 040 581 0111.

Tervetuloa mukaan!


   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Henkilötietolomake
Kategoriat