Kutosen kausi päättyy viikonloppuna
5.9.2018 12:29 Uutiset / Pääsivusto

FC Ylivieskan edustusjoukkue nousee Vitoseen hallittuaan sarjaa ylivoimaisesti koko kauden

Keski-Pohjanmaan piirin Kutosen viimeinen kierros pelataan tulevana viikonloppuna. FC Ylivieskan edustusjoukkueen nousu Vitoseen ratkesi jo hyvissä ajoin eivätkä läpi kauden jatkuneet vahvat esitykset antaneet muille joukkueille edes mahdollisuutta haastaa joukkuetta taistelussa sarjan ykköstilasta.

Joukkue on tarjonnut monipuolista ja vauhdikasta hyökkäyspeliä kauden alusta alkaen. Lähes kokonaan ylivieskalaisen jalkapallokoulun läpikäyneisiin pelaajiin pohjautuva materiaali on ollut riittävän leveä sekä erinomainen sekoitus nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa rauhallisuutta. Merkille pantavaa on tapa, jolla joukkueen nuoret pelaajat ovat nousseet esille kauden aikana. Pelin taso on säilynyt korkeana ja pelaajat ovat kantaneet ison vastuun myös tiukemmissa paikoissa. Nuorista Viljami Vuotila on hallinnut sarjan maalitilastoa läpi kauden ja paukuttanut peleissä tähän saakka kaikkiaan 5 hattutemppua.

”Sarjanousu oli luonnollisesti joukkueen iso tavoite mutta sen lisäksi on pystytty tarjoamaan yleisölle viihdyttävää ja hyvää jalkapalloa. Vitosessa vaatimukset jälleen kasvavat, mutta joukkueessa on vahva ja nuori perusta, jonka päälle voidaan ensi kaudella lähteä rakentamaan nousua seuraavalle sarjaportaalle.” kertoo joukkueen peräsimessä näillä näkymin myös ensi kaudella jatkava valmentaja Petri Määttänen.

Edustusjoukkue päättää kautensa lauantaina Kokkolassa KPS II:n vieraana. Myös kauden alussa ennakoitu sarjan kaksoisvoitto näyttää toteutuvan, sillä ennen viimeistä kierrosta vahvan loppukauden pelannut FC Ylivieskan II-joukkue on kakkossijalla. Se kohtaa päätösottelussa lauantaina SåKan Kokkolasta Safarin tekonurmella.

Seuran hallitus kiittää edustusjoukkuetta ja II-joukkuetta erinomaisesta kaudesta 2018!


   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat