Petri Määttänen jatkaa edustusjoukkueen peräsimessä
Julkaistu: 27.12.2018 00.00

Petri Määttänen jatkaa edustusjoukkueen peräsimessä

Päättyneellä kaudella FC Ylivieskan edustusjoukkueen Vitoseen tappiottomalla saldolla nostanut Petri Määttänen jatkaa joukkueen päävalmentajana myös vuonna 2019. 1+1 -muotoa oleva sopimus solmittiin heti Joulunpyhien jälkeen. Seuran puheenjohtaja Raisa Nivala on tyytyväinen Määttäsen jatkosta: "Petri on tehnyt erinomaista työtä nuoren joukkueen parissa ja on todella motivoitunut kehittämään joukkuetta seuraavalle tasolle." Sopimus sisältää option vuodelle 2020, mikä mahdollistaa siten jatkuvuuden myös tulevaa kautta pidemmälle.

Edustusjoukkue aloitti valmistautumisen tulevaan kauteen heti marraskuun alussa ja harjoituksissa on menty kovaa. "On ilo jatkaa työtä joukkueen parissa. Nuoret pelaajamme ovat ensi kesänä jälleen vuotta vanhempia ja kentällä nähdään taatusti taitava, vauhdikas ja työteliäs ryhmä" kertoo päävalmentaja Määttänen. Joukkueen kokoonpano säilyy hyvin pitkälle viime kauden kaltaisena, mukaan on nostettu lisäksi muutama viime vuoden B-juniori. Lähes kaikki joukkueen pelaajat ovat ammentaneet jalkapallo-oppinsa Ylivieskassa tai lähialueella. Päävalmentaja Määttäsen mukaan joukkue lähtee tavoittelemaan sarjanousua Neloseen viime kaudelta tutuilla vahvuuksilla eli sopivalla sekoituksella nuoruutta ja kokemusta sekä aktiivisella pallollisella pelitavalla.

Ilmoittautuminen Keski-Pohjanmaan piirin Vitoseen päättyy tammikuun lopussa. Jo tässä vaiheessa on kuitenkin tiedossa, että myös FC Ylivieskan II-joukkueelle on täydennysmenettelyn kautta tarjottu paikkaa Vitosesta. Paikallisderbyja on tarjolla enemmänkin, sillä FC-92 Nivalasta putosi viime kauden päätteeksi Nelosesta Vitoseen. Kaikkiaan sarja on tarkoitus pelata 10 joukkueen sarjana, johon ovat oikeutettuja ilmoittautumaan seuraavat joukkueet: FC Ylivieska, FC Ylivieska/II (täydennys 2.), FC-92 (putoaja), Golden Boys, IFS, Kobolt BK, PeFF/II, Reima (täydennys 1.), TUS ja VetU.


Seuran uusimmat