Ylivieska Cup tulevana viikonloppuna
Julkaistu: 16.05.2019 00.00

Ylivieska Cup tulevana viikonloppuna

Perinteinen Ylivieska Cup liikuttaa jälleen tulevana viikonloppuna noin 1 000 pelaaja, muutamaa sataa toimihenkilöä ja moninkertaista määrän pelaajien vanhempia, sukulaisia ja muita läheisiä. Turnauskeskuksena toimii tuttuun tapaan ravikeskus Keskinen, mutta pelejä pelataan tällä kertaa myös keskustassa Safarin tekonurmella (Nuohooja Miettunen -areena) ja sen läheisyydessä olevalla harkkakentällä.

Mukaan on ilmoittautunut tänä vuonna kaikkiaan 94 joukkuetta. Sarjoina ovat P8, P9, P10, P11, T8/9, T10 ja T11. Nuorimmat eli 8-9 vuotiaiden sarjat pelataan 5 v 5 -pelitavalla, 10-11 vuotiaiden sarjat 8 v 8 -pelitavalla. 8 v 8 -kentistä kaksi on Ravikeskus Keskisessä, kaksi tekonurmella ja yksi harjoituskentällä. 5 v 5 -kenttiä on neljä ja ne kaikki ovat raviradalla. Kaikki turnaukseen liittyvä informaatio - myös otteluohjelma ja tulokset - löytyy turnaussivulta. Lisäksi tarjolla on Android -käyttäjille turnaussovellus. Lataamalla sovelluksen Google Playsta nimellä "Ylivieska Cup" pääset seuraamaan tuloksia ja sarjataulukoita reaaliaikaisesti.

Turnausruokailu järjestetään raviradalla, turnauskioskit palvelevat sekä raviradalla että tekonurmella. Varsinainen kisakanslia on ravikeskuksessa, mutta keskustan kentillä pelaavat voivat ilmoittautua eli noutaa turnauspaketin tekonurmen turnauskioskista.

TÄRKEÄÄ PYSÄKÖINNISTÄ: Ravikeskuksessa löytyy yllin kyllin pysäköintitilaa, mutta keskustaan pelaamaan tai pelejä seuraamaan tuleville tiedoksi: Autoja ei saa missään tapauksessa jättää Salmiperäntien varteen, vaan pysäköinti tapahtuu Liikuntakeskuksen parkkipaikalle. Tekonurmelle pääsee ylittämällä Salmiperäntie suojatietä pitkin. Kehotamme tarkkaavaisuuteen, sillä tiellä on vilkas liikenne. Harjoituskentälle siirrytään kävellen urheilukentän portin kautta.

Tänäkin vuonna turnauksessa on esillä Palloliiton Kannusta mua -kampanja. Positiivinen kannustus on tärkeää jokaiselle – niin pelaajille, valmentajille, tuomareille/pelinohjaajille sekä talkootehtävissä toimiville. Sopu sijaa antaa ja muistetaan, että jokainen yrittää taatusti parhaansa.

Viikonlopun sääennuste näyttää tässä vaiheessa erittäin hyvältä, joten toivotamme kaikki tulijat tervetulleeksi mukavan turnauspäivän tai -viikonlopun viettoon Ylivieskaan!

Seuran uusimmat